Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nema kraja pehovima

Tjedan iz noćne more: Još jedna NBA zvijezda teško stradala i odvedena s parketa

Playmaker Atlante i njemačke reprezentacije Dennis Schröder posljednji je u nizu igrača koji su se ozlijedili na početku nove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lista ozlijeđenih igrača na početku nove NBA sezone biva sve veća. Novi nesretnik je playmaker Atlante Hawksa Dennis Schröder, koji je napustio nedjeljnu utakmicu protiv Netsa s očitom ozljedom gležnja.

Schröder se ozlijedio u četvrtoj četvrtini kada je kod jednog prodora na koš nagazio na nogu Carisa Leverta i automatski iskrenuo gležanj lijeve noge. Iako se još ne zna težina njegove ozljede, za očekivati je da sigurno propusti koju utakmicu, a koliko bi mogao izbivati s terena znat će se nakon MRI testa.

Zvijezda Atlante bila je primorana odmah napustiti igru te je uz pomoć klupskog osoblja odvedena u svlačionicu. Schröder u tim trenucima nije mogao staviti nikakvu težinu na ozlijeđenu nogu.

Ova ozljeda nastavak je crnog niza koji je počeo nakon samo šest minuta nove sezone i teškog loma noge Gordona Haywarda. Nakon njega uslijedile su još ozlijede Paula, Lina, Hooda, Mirotića, Paytona, Rosea, Ntilikine i Teodosića, a od ranije su već na listi Batum, Exum i Rondo. A nije prošlo ni tjedan dana od početka sezone.

Ozljeda Lina uz Haywarda spada među one najteže. Playmaker Netsa veselio se novim izazovima, a onda doživio ozljedu koljena zbog koje će propustiti cijelu sezonu. S druge strane, Paul je ozlijedio koljeno u predsezoni, a Houston je odlučio biti oprezan sve dok ne bude stoposto spreman, dok je Rose također iskrenuo gležanj i navodno ''ne izgleda dobro''.

Miloš Teodosić stradao je na utakmici protiv Sunsa, a rezultati MRI testa pokazali su ozljedu plantarne fascije, odnosno ligamenata i tetiva, u lijevoj nozi. Prema prvim prognozama, Teodosić je definitivno ''out'' do daljnjega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider