Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pa dokle više?

Nova ozljeda šokirala NBA: Nastradao Teodosić, suigrači ga nosili s parketa

Početak nove NBA sezone su, nažalost, obilježile ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Početak NBA sezone obilježila je prava epidemija ozljeda. Već u prvoj utakmici sezone teško je nastradao Gordon Hayward, a samo dan kasnije sličnu je sudbinu doživio i Jeremy Lin.

Samo nekoliko dana kasnije šok su doživjeli i Los Angeles Clipperi. U uvjerljivoj pobjedi protiv Phoenix Sunsa u jednom je napadu krajem prvog poluvremena nastradao Miloš Teodosić - srpski playmaker stao je na stopalo Devina Bookera i šepajući izašao izvan terena.

Teodosić je ostalo ležati držeći se za lijevi gležanj uz bolnu grimasu na licu, a s parketa su ga na rukama iznijeli suigrači, nakon čega je na jednoj nozi otišao u svlačionicu. 

Prvi pregledi pokazali su da ništa nije slomljeno. Detaljniji pregledi očekuju se danas; Teodosić bi trebao obaviti magnetsku rezonancu nakon čega će biti poznato koliko je teška njegova ozljeda.

Teodosić je ove sezone postao rookie s 30 godina i odmah pokazao zašto ga je NBA liga čekala s tolikim nestrpljenjem. Sjajni srpski razigravač zbog ozljede je propustio i rujanski Eurobasket.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider