Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ide mu sjajno

Dario Šarić blista u dresu Golden Statea: Odigrao najbolju utakmicu sezone

Hrvatski košarkaš upisao je najbolji učinak nove sezone.

Dario Šarić (Foto: Afp)

Dario Šarić nastavlja s dobrim igrama u dresu Golden State Warriorsa. Na startu NBA in-season turnira hrvatski je košarkaš ostvario svoj najbolji učinak ove sezone u pobjedi kod Oklahome City (139:141).

Za 20 minuta provedenih na terenu ubacio je 20 poena, a posebno je raspoložen bio u prvoj četvrtini, u kojoj je ubacio čak 11 poena. Tome je pridodao šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Nakon još jedne sjajne predstave šesterostruki NBA prvak posvetio mu je objavu na društvenim mrežama.

"Prelagan je", poručili su na službenom profilu Warriorsa.

Prije dva dana Šarić je odigrao dobru utakmicu protiv Sacramento Kingsa, tada je za nešto više od 19 minuta na parketu upisao 15 koševa, šest skokova i dvije asistencije.

gol expired Đoković izgubio prvi set pa preokretom izborio finale turnira u svom rodnom gradu divider

Zanimljivo je da su Warriorsi dobili drugu utakmicu zaredom polaganjem 0,2 sekunde prije kraja, a prije dva dana to je učinio Klay Thompson protiv Sacramenta.

Ovog puta to je uradio Curry, strijelac 30 koševa na susretu. Prvo suci nisu htjeli priznati koš jer je Draymond Green navodno nedopušteno intervenirao na rubu, no nakon pregleda snimke promijenili su odluku.

Bila je to šesta utakmica sezone za Warriorse, ali i prva u novooformljenom NBA kupu. Riječ je o natjecanju koje se igra za neovisni trofej, ali i u kojem se ostvareno uračunava u ukupan omjer pobjeda i poraza koje momčadi postignu tijekom osnovnog dijela sezone u NBA ligi.

Tako je 30 momčadi podijeljeno je u šest skupina - po tri na Istoku i Zapadu - te će po jedanput igrati svatko sa svakim od 3. do 28. studenog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider