Košarka
SPORTOVI
Košarka
prevladava tuga

Damir Mulaomerović: "Rekli smo da lopta ide kod Bogdanovića ili Hezonje, ne znam kako je završila kod njega"

Damir Mulaomerović je stao pred novinare nakon novog debakla hrvatske košarke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Damir Mulaomerović je ustvrdio da je njegova momčad samu sebe pobijedila nakon što je Hrvatska poražena sa 79:81 od Finske u Rijeci i na taj način ostala bez plasmana u drugi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023.

Damir Mulaomerović, izbornik reprezentacije Hrvatske:

"Što reći nakon ovakvog poraza. Sve smo imali u svojim rukama. Promašili smo 13 slobodnih bacanja što je previše za ovakvu utakmicu. Puno loših odluka u zadnjoj minuti. Pobijedili smo sami sebe. Nismo bili smireni na zadnjim bacanjima. Rekli smo da lopta ide Bogdanoviću ili Hezonji i ne znam kako je završila kod Gnjidića.

gol expired Bojan Bogdanović: "Ne dirajte njega, ja sam glavni krivac za poraz Hrvatske, vidjet ćemo tko će igrati EuroBasket" divider

Ne krivim ga, mlad je, odrasta, ali teško je kad zbog toga ispadneš. Ne mogu prigovoriti želji igrača. Svi smo potišteni, ja pogotovo, jer smo uložili jako puno energije da bismo pobijedili u ovoj utakmici."

gol expired Šok u Rijeci! Hrvatski košarkaši izgubili "dobivenu" utakmicu i ne idu na Svjetsko prvenstvo divider

Roko Prkačin, košarkaški reprezentativac Hrvatske:

"Mislim da smo pokazali želju. Napravili smo neke pogreške u ključnim trenucima. Pobijedili smo sami sebe. Svi znaju što slijedi. Moramo se okrenuti onome što dolazi, EuroBasketu koji je u rujnu. Mislim da moramo dignuti glavu i okrenuti se budućnosti."

Tko je kriv za katastrofu hrvatske košarke?

Ukupno glasova:

Tko je kriv za katastrofu hrvatske košarke?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider