Košarka
SPORTOVI
Košarka
new york je destinacija?

Brat Kevina Duranta najavio odlazak iz Warriorsa: "Puni tu ruku prije nego odemo"

Kevin Durant mogao bi od iduće sezone zaigrati u dresu New York Knicksa.

Kevin Durant na otvaranju nove sezone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U noći s utorka na srijedu započela je nova sezona NBA lige, u koju su prvaci Golden State Warriorsi krenuli domaćom pobjedom protiv Oklahome City Thundera. Uoči početka utakmice igračima i trenerskom vodstvu Warriorsa podijeljeni su prsteni prvaka, s kojima su se fotografirali prije i nakon susreta.

Ono što je uzburkalo vode već na startu NBA sezone je komentar brata Kevina Duranta, koji je, čini se, najavio njihov odlazak iz Oaklanda. Na jednu fotografiju Duranta s dva prstena na ruci, Tony Durant je komentirao:

"Tako je gospodine! Punimo tu ruku prije nego odemo od tamo".

Post Durantova brata Tonyja (Screenshot) Post Durantova brata Tonyja (Screenshot)

Komentar Durantova brata nije mogao proći nezapaženo kod američkih medija, koji su se odmah raspisali o tome. Naime, nije tajna da je Durant već rekao da želi biti otvoren za ulogu slobodnog igrača idućeg ljeta, no da to istovremeno ne znači da želi otići.

Već se bilo govorilo i pisalo o tome da mnogi vjeruju kako je Durant odlučio napustiti Warriorse i od iduće sezone zaigrati za Los Angeles Lakerse, zajedno s LeBronom Jamesom koji je od ove sezone novi igrač Jezerčana.

Drugi pak vjeruju da će Durant otići na Istok, te da će postati novi vođa New York Knicksa, trenutne momčadi Marija Hezonje.

"New York ima adute s kojima može namamiti Duranta. Veličina kluba, grada, kultura, zaluđenost navijača košarkom. Sve je to što voli i što privlači Kevina Duranta", rekao je Chris Haynes, jedan od analitičara u emisiji Undisputed.

Podsjetimo, Durant je prošlog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor, no nakon prve godine ima opciju izaći iz njega i postati slobodan igrač, no ima isto tako i opciju nastaviti i odraditi ugovor u cijelosti. Što će odlučiti, pogotovo ako Warriorsi osvoje i treći uzastopni naslov prvaka, zna samo on.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 down, 81 more. What a night!!

A post shared by 35 (@easymoneysniper) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider