Košarka
SPORTOVI
Košarka
"sigurna stvar"

Bomba iz Los Angelesa: "Kevin Durant odlučio je postati Laker"

LeBron James i Kevin Durant iduće sezone u LA Lakersima?

Durant i James na kraju utakmice (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Los Angeles Lakersi zgrabili su LeBrona Jamesa u ovoljetnom prijelaznom roku, čime su napravili prvi korak prema povratku u sami vrh NBA lige. James neće biti dovoljan za osvajanje NBA titule, ali uz njega i Kevina Duranta, to bi bila sasvim druga priča. Prema neimenovanom izvoru koji se povjerio provjerenom američkom košarkaškom novinaru Brandonu Robinsonu, Durant je već odlučio postati Laker!

"Danas sam razgovarao s izvorom koji mi je rekao da će Kevin Durant iduće sezone igrati za Los Angeles Lakerse. Rekao mi je da "poput LeBrona, KD planira svoj odlazak u LA. Žele kreirati najbolji duo NBA lige i postaviti Duranta kao novo lice Lakersa. LeBron, Durant i Kuzma proveli su poslijepodne zajedno u centru LA-a. Predstavnici LBJ-a i KD-a su bili s njima i sigurno mogu reći da će Durant iduće sezone biti u dresu Lakersa". Tako mi je rekao moj izvor koji želi ostati anoniman", napisao je Brandon Robinson na svom Twitter profilu.

Durant je s Warriorsima osvojio dva uzastopna naslova NBA prvaka i na najboljem je putu da uzme i treći u nadolazećoj sezoni. Osvojio je sve što se dalo osvojiti s Golden Stateom i moguće da je došlo malo i do zasićenja u Oaklandu.

Durant je s Warriorsima potpisao novi dvogodišnji ugovor, prema kojem u nadolazećoj sezoni dobiva 30 milijuna dolara, a onda nakon prve sezone ima opciju ugovora ili izlaska na slobodno tržište. Ako se odluči na ugovor, dobit će 31.5 milijun dolara, a Lakersi trenutno u budžetu imaju preko 40 milijuna dolara prostora.

Osim toga, Durant nikada neće biti veća "faca" od Stepha Curryja u Warriorsima. U Lakersima bi, nakon što se LeBron oprosti od košarke, bio prva violina momčadi i to je nešto što bi KD sigurno volio.

U svakom slučaju, ideja da LeBron i Durant zaigraju zajedno u istoj momčadi i love titulu protiv ostatka lige bilo bi zaista uzbudljivo. To je nešto što u ovom trenutku nedostaje NBA ligi, u kojoj Warriorsi bez ikakvih problema nižu naslove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider