Košarka
SPORTOVI
Košarka
dobio 173 milijuna dolara!

Blake Griffin objasnio zašto ne ide iz Los Angelesa

Blake Griffin neće poput kolege Paula napustiti Clipperse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih krilnih centara u NBA ligi Blake Griffin (28) odlučio je ostati u Los Angles Clippersima s kojima je potpisao novi petogodišnji ugovor vrijedan 173 milijuna dolara, što je maksimalni iznos koji je mogao dobiti.

Griffin je bio prvi izbor na draftu 2009. godine, a zbog teške ozljede u NBA je debitirao u sezoni 2010/11. kada je osvojio nagradu za novaka godine. Svih dosadašnjih sedam sezona proveo je u Clippersima, a ovoga je ljeta prvi put bio u statusu slobodnog igrača. Iako su interes za njega pokazali Phoenix Sunsi i Denver Nuggetsi, Griffin je odlučio ostati u Los Angelesu iako su klub napustili Chris Paul i Jordan Crawford.

"Ovo je moj dom otkako sam izabran na draftu i zato nisam niti razmišljao o odlasku. Ovo je najbolje mjesto za mene i želio bih čitavu karijeru provesti u Clippersima", rekao je Griffin.

Tijekom dosadašnjih sedam sezona provedenih u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu Giffin je prosječno postizao 21.5 koš, 9.4 skokova i 4.1 asistencija po utakmici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider