Košarka
SPORTOVI
Košarka
sve je spremno...

Bomba u NBA ligi: Davis zatražio trenutni trade, Lakersi dobivaju čovjeka za juriš na Warriorse?

Anthony Davis obavijestio je čelnike New Orleansa da želi biti "trejdan" već ove veljače u momčad koja će kandidirati za naslov prvaka.

Anthony Davis i LeBron James (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stigla je i službena potvrda onoga o čemu se posljednjih nekoliko mjeseci nagađa: Anthony Davis obavijestio je čelnike New Orleans Pelicansa da nema namjeru produljiti ugovor s klubom te da već u veljači želi napustiti klub.

"Menadžer Rich Paul obavijestio je New Orleans da Anthony Davis nema namjeru produljiti ugovor, ali i da traži momentalni trade u neku drugu momčad. "Anthony želi biti 'trejdan' u momčad koja će mu omogućiti da više pobjeđuje i bori se za naslov prvaka, rekao je Rich Paul za ESPN nakon pitanja o priželjkivanoj destinaciji", napisao je na profilu svoje društvene mreže ugledni košarkaški novinar Adrian Wojnarowski.

Indiana pred teškom odlukom: Bogdanovića će se još više pitati, ali i trade je opcija Bojan Bogdanović (Foto: AFP) Bojan Bogdanović (Foto: AFP) Bojan Bogdanović zakucava (Foto: AFP) +2 Bojan Bogdanović (Foto: AFP)

Vjeruje se da će Anthony Davis završiti prije 7. veljače, kada istječe rok za trejdanje igrača u NBA ligi, kod LeBrona Jamesa u Los Angeles Lakersima. LeBronov menadžer je također Paul Rich, koji je Jamesu dogovorio najbolji ugovor karijere kada je prošlog ljeta odlazio iz Clevelanda, odnosno stizao u Los Angeles.

Osim toga, LeBron i Anthony Davis dobri su prijatelji, a James je nedavno u svome domu i ugostio Davisa kada je dolazio u Los Angeles.

New Orleans zauzvrat će vjerojatno dobiti Lonza Balla, koji nije ispunio visoka očekivanja koja su bila postavljena pred njega kada je ulazio u ligi, a morat će Lakersi poslati barem još jednom kvalitetnog igrača s malo jačim ugovorom. Mnogi vjeruju da će to biti Brandon Ingram...

U idućih 10 dana sve će biti poznato.

Zubac postaje miljenik Los Angelesa: Monstruozna utakmica "Zublocke", Dončić ispisao povijest Ivica Zubac (Foto: AFP) Ante Žižić (Foto: AFP) Dragan Bender i Jusuf Nurkić (Foto: AFP) +2 Dragan Bender (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider