Košarka
SPORTOVI
Košarka
sad je dobio...

Aco Petrović bocnuo srpskog izbornika: "Je li još pri ideji da se ABA liga razmontira"

Svetislav Pešić navodno je u igri za klupu Dubaija, koji bi se dogodine trebao natjecati u ABA ligi i Eurokupu, a Aco Petrović iskoristio je to kako bi ga podsjetio na jednu njegovu izjavu.

Aco Petrović i Ivan Perišić (Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX)

Srpski košarkaški izbornik Svetislav Pešić je uoči utakmice s Finskom u kvalifikacijama za Eurobasket komentirao kako srpskim klubovima ABA liga nije potrebna i da bi im domaća liga bila dovoljno konkurentna.

Nedavno se pojavila glasina kako bi iskusni trener mogao preuzeti Dubai, čija bi se momčad sljedeće sezone trebala natjecati u ABA ligi i Eurokupu, a Aco Petrović iskoristio je te glasine kako bi malo bocnuo Karija zbog te izjave.

Luka Dončić VIDEO Dončić više ne smije nositi dresove od Reala, ali je pronašao način kako to učiniti bez kazne divider

"Zanima me jer se po medijima proširilo, je li točno da bi gospodin Pešić trebao postati trener Dubaija, koji bi trebao igrati u ABA ligi i Eurokupu. Ako jest, ostaje li pri ideji da se ABA liga razmontira?“, objavio je na društvenim mrežama.

Pojedini su se pratitelji složili s Acom, ali dio je rekao kako je Pešić sam djelomično demantirao tu glasinu poslije Finske:

Ivica Zubac Zubac ubacio 10 poena i ugrabio 10 skokova pa morao izaći prije vremena zbog šest osobnih divider

"Piše se o nekim pregovorima, ja ih nisam započeo. Bilo je ponuda iz Eurolige, ali sam odlučio sve pauzirati jer mi je prioritet Srbija na Olimpijskim igrama“, rekao je poslije utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider