Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kritika talijana

VIDEO Italija pod velikim pritiskom: Spaletti poput Kovača – drila igrače i nije stvorio momčad!

Naš Saša Lugonjić svaki dan prati Vatrene u njihovom baznom kampu u Neuerppinu, a danas je razgovarao s talijanskim novinarom koji nije okolišao.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju dijeli 48 sati do najvažnije utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu.

Idemo sada uživo prema bazi naše reprezentacije u Neuerppinu gdje je Saša Lugonjić. Saša po čemu je današnji trening bio poseban?


''Ovo je bio definitivno najduži trening u Neuerppinu, trajao je gotovo sat i 45 minuta. Naši reprezentativci su uigravali posljednje detalje za dvoboj s Italijom. Sutra je još jedan trening u kampu, u 11 ujutro, a onda popodne naši reprezentativci putuju u Leipzig'', rekao je Saša.

Federico Dimarco Težak udarac za Italiju! Igrač od 50 milijuna eura propušta dvoboj s Hrvatskom! divider

Domagoj Vida je propustio današnji trening, jučer je dobio jedan udarac u gležanj i izbornik Dalić ga je poštedio.

Pašalić bi trebao uskočiti u početni sastav

''Poprilično je izvjesno da će Mario Pašalić zaigrati u prvoj postavi. Iznimno vrijedan, požrtvovan, skroman momak, nekako uvijek u sjeni, ali koji toliko doprinosi reprezentaciji. Iako to javnost često ne akceptira dovoljno.''

''Postizao je i važne golove za Hrvatsku, ukupno 10 i jedan je od samo osmorice veznjaka u našoj povijesti s dvoznamenkastim brojem pogodaka. Ali, ono što je zanimljivo prvi na toj listi po učestalosti zabijanja. Naime, Pašalić je za pogodak bilo potrebno manje od 300 minuta na terenu i pogledajte samo kakve je velikane ostavio iza sebe.''

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo nesebičnim potezom postavio novi rekord divider

Ne sumnjamo da je Pašalić korisne informacije o Talijanima prenio i našem stručnom stožeru, a u prilogu Stipe Sladoljeva pogledajte kako Azzurri čekaju susret s Hrvatskom.

Talijanski novinar izuzetno kritičan prema Spalettijevom radu

Talijanski novinar začudio nas je svojom prognozom dvoboja Vatrenih i Azzurra.

''Hrvatska ima veliku priliku, jer Italija nema veliku kvalitetu, za razliku od Hrvatske koja u momčadi ima velike igrače i velike šampione'', rekao je našem Saši Lugonjiću.

Što Talijani očekuju od Hrvatske u ponedjeljak, ali i kako njihovi navijači razmišljaju, pogledajte u videu na početku članka.

Kako će Vatreni proći u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider