Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
govorio o daliću i livaji

VIDEO Kustić za Dnevnik Nove TV otkrio kakva šokantna kazna možda čeka HNS

Marijan Kustić je u Vodicama dao intervju za Dnevnik Nove TV.

Uoči 3. Sabora hrvatskog nogometa, u Vodicama je održana sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Na sjednici je izglasano povjerenje Zlatku Daliću prije ključnih utakmica za Euro, a nakon sjednice za Dnevnik Nove TV govorio je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

'Da je bilo odgovorno s naše strane da se napravi sastanak Izvršnog odbora i da čujemo izvješće kada je u pitanju ovaj ciklus od dvije utakmice. Htjeli smo vidjeti o čemu se sve radi pa je pozvan i tehnički direktor gospodin Pletikosa i Zlatko Dalić'', započeo je Kustić.

Stadion Poljud MORH istražuje zašto je helikopter preletio Poljud za vrijeme utakmice divider

''Ne treba govoriti na način da smo ga prozvali, u redu je da sjednemo, a ne javno nastupati ili se kroz medije raspravljati o nekim stvarima. Htjeli smo vidjeti što se može napraviti i u 11. mjeseci da napravimo rezultat i osiguramo Euro.
Bilo je rasprave, ljudi su postavljali pitanja, razgovaralo se. Mislim da je to u redu i tako treba funkcionirati.''

Neslužbeno se govori da neće biti pozvan Vlašić, kao i Barišić, a da će biti pozvani neki novi igrači kao Pašalić i Ivanović iz Rijeke, Melnjak iz Hajduka.

''Vidio sam da je izašlo u nekim medijima da su se prozivali neki pojedinačno. Niti je bilo komentara, niti se pričalo pojedinačno o igračima. Jedino što je rekao da će biti nekih novih imena, ali to je na njemu, najavio je nova imena.

Je li bilo govora o Livaji?

''Mislim da smo o tom slučaju sve rekli. Mogu samo reći da sam razgovarao s njim i to ostaje među Marka i mene. Izbornik je više puta odgovorio na to pitanje. Idemo krenuti novu stranicu kada je u pitanju ciklus utakmica u 11. mjesecu."

Kazna zbog pjevanja ustaških pjesama na Opus Areni?

''Ono što mogu reći da očekujemo kaznu. Naznake jesu da neće biti gledatelja protiv Armenije u Zagrebu, ali pričekajmo odluku. Trebalo bi to vrlo uskoro biti.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider