Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
lijep kompliment

VIDEO Legendarni britanski komentator napravio remek djelo od prijenosa Hrvatske i Španjolske: Poslušajte kako je nazvao Vatrene

Legendarni Peter Drury majstorski je odradio susret Hrvatske i Španjolske, a Vatrene je nazvao "najjačim udaračem srednje kategorije europskog nogometa".

Modrić i Dalić (Foto: Afp)

Komentiranje je kruh sa sedam kora, kažu, a kako i neće biti kad šačici kolega koji se tim poslom bave u Lijepoj našoj kontrolu radi 3,800.000 izbornika, koji su jednako uvjereni da znaju njihov posao kao i onaj Zlatka Dalića. Ipak, i oni najkritičniji teško će naći zamjerku na posao Petera Druryja na utakmici Hrvatske i Španjolske na Euru.

Zlatko Dalić Izbornik Zlatko Dalić: "Petković nije trebao pucati penal, to ćemo riješiti" divider

Britanski sportski komentator radi za Sky Sports i NBC kao vodeći komentator za Premier ligu i velika natjecanja, a kako je jučer odradio susret Španjolske i Hrvatske na Euru mnogi nazivaju poezijom ili remek djelom, kako već želite.

Otvorio je s najavom mladog Yamala i usporedbom s Modrićem, nastavio s usporedbom njihove mladosti i naših nepoderivih veterana, nazvao ovaj turnir zadnjim plesom velike hrvatske generacije i tako majstorski komplementirao riječima ples genijalaca na zelenom travnjaku. 

Navijači Nizozemske VIDEO Spektakularni Nizozemci u Hamburgu bacili rukavicu hrvatskim navijačima divider

Hrvatsku je nazvao "najjačim udaračem srednje kategorije europskog nogometa", to je rekao u uvodu doduše, ali Vatreni imaju još dvije utakmice za vratiti taj dojam.

Uz filmsku muziku njegov komentar podsjeća na glas koji najavljuje neki holivudski spektakl, uživajte u videu ispod…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX