Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Strijelac pogotka

VIDEO Ivanušec: "Profesionalci smo, ako uđemo ozbiljno dobit ćemo i Armeniju"

Hrvatska je na Rujevici svladala Latviju uvjerljivim rezultatom 5:0, a drugi pogodak u mreži gostiju postigao je Ivanušec.

"Mislim da smo ušli dosta ozbiljno, bili smo koncentrirani, a rani gol nam je otvorio utakmicu i onda je kvaliteta došla do izražaja. Na nama je bilo samo da budemo ozbiljni i onda utakmica ovako ispadne.", izjavio je Ivanušec

Prije utakmice najavljivao se ubojiti trojac Modrić-Brozović-Kovačić, no Matea je ozlijeda spriječila te je u igru ušao Ivanušec.

"Nažalost Mateo se ozlijedio ja sam upao, mislim da sam odigrao dobru utakmicu. Naravno da uvijek može bolje, ali mislim da je bilo jako dobro. Nadam se da su izbornik i moji suigrači zadovoljni."

Ivan Perišić VIDEO Dobro se čulo u prijenosu: "Ivane, vrime je'' odjeknulo i na Rujevici divider

Ivanušec je započeo tek jednu utakmicu za Feyeenoord, no u njoj je odmah asistirao za gol.

"Krenulo je jako dobro u Feyeenoordu. To je jedna velika razlika u odnosu na HNL tako da sam zadovoljan kako je krenulo tamo. Na meni je da tako nastavim i dalje i da tamo nastavim s igrama koje sam imao u Dinamu.

Turska - Armenija Veliko iznenađenje u hrvatskoj skupini: Turci u 88. minuti izbjegli poraz, sve se zakompliciralo! divider

Stepenica više za mene. I način na koji se trenira, organizacija kluba, jedna viša razina. Naravno, da i mi imamo više ciljeve u Ligi prvaka i pokušat ćemo ponovno osvojit nizozemsko prvenstvo.", rekao je Ivanušec.

Šutalo i Sosa su u Ajaxu, a uskoro slijedi derbi.

"Uskoro je derbi. Tu i tamo malo popričamo iz zezancije. Naravno da smo mi prijatelji, ali u toj utakmici ići ćemo jedni protiv drugih maksimalno.", rekao je.

Najavio je Ivanušec i utakmicu koja slijedi protiv Armenije.

"Na nama je da uđemo kao što smo ušli dana. Da budemo maksimalno ozbiljni. Nema laganih utakmica, ali mislim da smo jaki u glavi, svi smo profesionalci i vjerujem da ćemo dobit utakmicu.", zaključio je Ivanušec.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Latvija (5:0)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider