Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
osječka kraljica

VIDEO Prekrasna Opus Arena dobit će "novo ruho" za spektakl protiv Turske

Hrvatska u Osijeku na Opus Areni u četvrtak igra utakmicu protiv Turske.

Trening na velebnoj Opus Areni još uvijek traje, a prema posljednjim informacijama i prema ono što smo mi imali prilike vidjeti izašli su na trening zajedno s ostalim suigračima i Bruno Peteković i Josip Juranović.

Bruno Petković u početku je redao krugove zajedno s fizioterapeutom, dok je Josip Juranović počeo odmah normalno raditi s loptom. No, rekao je Zlatko Dalić kako nema potrebe da ih se sutra forsira.

Rekao je izbornik da će oni početi s klupe, a onda će vidjeti hoće li ih sutra koristiti u utakmici protiv Turske. Plan je da ih se eventualno osposobi za dvoboj protiv Welsa.

Turska VIDEO Neugodan poraz u Osijeku: Hrvatska izgubila od Turske u borbi za Euro! divider

S druge strane, dobra je vijest da je Josip Šutalo zaliječio svoju ozljedu vrata te će on najvjerojatnije sutra konkurirati za prvih jedanaest.

Turska je najozbiljniji oponent

Zlatko Dalić rekao je kako je definitivno sutrašnja utakmica s našim prvim oponentom za to prvo mjesto u skupini ključ za naš plasman na EURO. Također je rekao da se nada kako će u sili ovih svih izostanaka povući ove naše mlade snage, pojačane Modrićem, Kovačićem i ostalima te da ćemo izvojevati jednu vrlo bitnu pobjedu uoči odlaska na EURO.

Sutra nas na Opus Areni doista očekuje pravi spektakl, više od 13 tisuća navijača. Prekrasna Opus Arena u potpunosti će biti obojana u kockice. Bit će tu i nešto turskih navijača, njih 425 kako nam je potvrđeno iz HNS-a.

Stadion pohvalio i Modrić

Opus Arena doista djeluje spektakularno i europski.

Danas kada smo razgovarali s Lukom Modrićem, uoči službenog razgovora, rekao nam je da napokon imamo pravi stadion.

Fabijan Komljenović dok je vodio drugu momčad Dinama "Kako to da Dinamo nema novca i ulazi u dug? Gdje su prodaje? Kad-tad sve će izaći“ divider

S Turskom smo igrali 11 puta, četiri puta smo pobijedili, dva puta otišlo je na stranu Turske, dok smo pet puta igrali neodlučeno. Pobjede Turske su bile itekako slatke, a porazi teški.

Svi ćemo se sjetiti 2008. godine kada smo izgubili na EURO-u, ali onda smo se vrlo brzo revanširali 2011. godine i izborili EURO 2012. Nadamo se da ćemo do tako jedne slatke pobjede doći i sutra u Osijeku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider