Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Mnogi bi to voljeli

Vatrene u Maksimiru posjetio Lovren sa sinom: Evo što je ispalio simpatični Lovren Junior

Vatreni su odradili trening u Maksimiru...

Trening hrvatske nogometne reprezentacije (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Na čelu s kapetanom Lukom Modrićem hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening u sklopu mini-priprema za nastavak Lige nacija i okršaje sa Škotskom u Zagrebu i Poljskom u Varšavi.

Trening je održan na travnjaku Cice Kranjčara, koji nije bio baš idealno pokošen, ali ipak je bio dovoljno dobar za održavanja treninga hrvatske reprezentacije.

Na treningu se pojavilo 19 igrača od ukupno 26 pozvanih. Odsutni su bili Pongračić, Perišić, Šutalo, Kovačić, Erlić, Ćaleta- Car i Gvardiol. Posljednja trojica jučer su igrali klupske utakmice pa su radili odvojeno u teretani.

Perišić i Šutalo stigli su u Zagreb, ali nisu trenirali, a Pongračić je definitivno otpao zbog ozljede. Šutala još čeka liječnički pregled, a Perišić bi navodno trebao biti spreman za subotu i dvoboj sa Škotima.

Budući da je Pongračić otpao, a da je Šutalo pod upitnikom, izbornik Dalić najavio je na današnjoj presici da bi mogao pozvati mlade reprezentativce Prpića ili Vuškovića.

Atmosfera na treningu bila je uobičajeno opuštena. Osim nekolicine novinara i fotoreportera koji poslovično prate reprezentaciju, na treningu se pojavio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, a vidjeli smo i bivšeg proslavljenog Vatrenog Dejana Lovrena, koji je posjetio dojučerašnje reprezentativne kolege sa sinom.

Na pitanje šarmantne kolegice s RTL-a Ines Godan Forjan bi li volio da tata još igra za reprezentaciju, simpatični Lovrenov sin ispalio je kao iz topa:

"Volio bih da igra i moj tata i Rakitić."

Mnogi navijači Vatrenih to bi voljeli, ali vrijeme čini svoje, tako da i svakoj lijepoj priči mora doći kraj prije ili kasnije. Sreća je što obojica imaju dostojne nasljednike.

Atmosfera na Maksimiru trebala bi biti vrlo poticajna, ulaznice se prodaju jako dobro. Jurica Jurjević, voditelj odjela za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a, otkrio nam je da bi na Maksimiru moglo biti oko 1800 škotskih navijača. Bit će smješteni na južnu tribinu.

Luka Modrić FOTO Luka Modrić malo slobodnog vremena u Zagrebu iskoristio za sve popularniji sport divider

Mislav Oršić FOTO Evo kako je protekao susret izbornika Dalića i Oršića divider

Petar Sučić FOTO Vatreni stigao na okupljanje sa zavojem oko glave divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Mislite li da je Durdov već spreman za A reprezentaciju? 🤔

📸: Vojko Basic/CROPIX
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX