Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Sve ispričao novinarima

Turska zvijezda prišla Livakoviću sa zanimljivim prijedlogom: "Nadam se da ćemo ga uzrujati"

Ogled Hrvatske i Turske u Osijeku počinje u 20:45.

Dominik Livaković (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Nogometaši Hrvatske i Turske odmjerit će snage u susretu kvalifikacija za Euro 2024. na osječkoj Opus Areni. U pitanju je veliki ulog, a eventualna pobjeda Vatrenima gotovo sigurno donosi plasman u Njemačku idućeg ljeta.

Turci, dakako nisu digli ruke od prvog mjesta i napravit će sve što mogu da izabranicima Zlatka Dalića pomrse račune i otkinu važne bodove. Tako je Irfan Can Kahveci otkrio o čemu je razgovarao s Dominikom Livakovićem pred utakmicu.

Od ovog ljeta dijele svlačionicu Fenerbahčea kojem sjajno ide u domaćem prvenstvu i Europi, a turski nogometaš je, naime, imao jednu zamolbu za hrvatsku jedinicu:

Poljud za vrijeme nedavnog derbija Hajduka i Dinama Evo što je Mamić radio za vrijeme derbija u Splitu i kako je Nives Celzijus pomogla u velikom transferu divider

"Kad sam bio u Istanbulu, rekao sam Livakoviću - malo usporite, trebaju nam bodovi. On je odgovorio - ajmo barem neriješenim rezultatom završiti utakmicu. Bilo je takvih šala. On je moj suigrač, naravno, ali nadam se da ćemo ga uzrujati", kazao je Kahveci u šali, prenosi TRT Spor.

Utakmicu Hrvatske i Turske iz Osijeka pratite u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr, i to već od 20 sati kada počinje naša uvodna emisija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider