Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Perišić i Broz okej

VIDEO Pogledajte dio treninga Hrvatske za veliko finale Lige nacija: Poseban gost uz Vatrene

Hrvatska i Španjolska igrat će u nedjelju u finalu Lige nacija, a s Ivanom Perišićem je sve okej, izgleda.

Galerija Hrvatska reprezentacija Hrvatska reprezentacija Hrvatska reprezentacija +2 Hrvatska reprezentacija

Veliko finale Lige nacija Hrvatska – Španjolska, koje ćete moći gledati u prijenosu u nedjelju od 20:45 na gol.hr-u i Novoj TV, polako se bliži, a Vatreni su u petak uvečer odradili lagano rastrčavanje koje ste mogli pratiti djelomično uživo kroz kameru našeg čovjeka na terenu Ivice Mede.

Sažeci Hrvatske i Nizozemske:

Perišić trčao odvojeno, Broz razgovarao s Dalićem, obojica okej

Najnovije informacije s treninga Vatrenih u Rotterdamu glase da je Ivan Perišić trenirao odvojeno od skupine, a da je Marcelo Brozović proveo više od 20 minuta u razgovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem na sredini terena. Dok je ostatak momčadi odrađivao zagrijavanje, a Broz i izbornik dugo su pričali prilično ozbiljnih lica.

Zlatko Dalić i Ivica Olić Što Dalić priprema za finale Lige nacija: Hoće li išta i koga mijenjati protiv Španjolske? divider

Brozović je bio u kopačkama pa je logično zaključiti da nije ozlijeđen i da će se priključiti treningu, no to su samo naše procjene. Perišić je nizao krugove oko terena u Feyenoordovom kampu u tenisicama. Zasad je službeno potvrđeno da hrvatski senator nije ozlijeđen, već da je to samo preventiva.

Sažeci Španjolske i Italije:

Aljoša Asanović došao na trening

Vatreni su imali specijalnog gosta na treningu, hrvatski kamp posjetio je proslavljeni hrvatski reprezentativac Aljoša Asanović, koji je gledao utakmicu s Nizozemskom s tribina De Kuipa u društvu kćerke pokojnog Miroslava Blaževića Barbarom.

Hrvatski navijači na De Kuipu UEFA pustila još ulaznica za okršaj Hrvatske i Španjolske, evo gdje ih možete nabaviti divider

Na treningu je stigla informacija da je UEFA pustila dodatni kontingent ulaznica za finale sa Španjolskom. Očekuje se dvadesetak tisuća hrvatskih navijača.

Video s uvodnog dijela treninga:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider