Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Jednostavno je nepoderiv

Španjolci Modriću dali novi nadimak: "U takvim utakmicama nije igrao ukupno samo osam minuta"

Hrvatskog kapetana Luku Modrića španjolski As uoči finala Lige nacija nazvao je "gospodin produžetak", sjajno mu stoji, sliožit ćete se.

Vatreni maestro Luka Modrić odveo je Hrvatsku do novog velikog finala, ovaj put protiv Španjolske u Ligi nacija, a mediji naših nedjeljnih rivala nadjenuli su kapetanu nadimak kakav još nije nosio. U Madridu ga uglavnom zovu Lukita, ali ubuduće će biti poznat kao „gospodin produžetak“.

Maestralni Modrić:

Tako ga je nazvao španjolski As poslije njegovih majstorija protiv Nizozemske 4:2 u produžecima polufinala Lige nacija. U nedjelju će Hrvatska i Španjolska, vjerojatno njemu najdraže dvije domovine na megdan jedna drugoj u velikom finalu koje možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u od 20:45. Posebna emisija počinje već od 20 sati.

Modrić i Koeman:

"S gotovo 38 godina najstariji je igrač na završnom turniru Lige nacija i već osmi put s Hrvatskom igrao je produžetke na velikom natjecanju. Posljednjih pet u svojim tridesetima, a u njima ukupno samo osam minuta nije bio u igri", ističe As.

Uvodne dvije je izgubio, ali zatim: „je Hrvatska pobijedila u pet od šest sljedećih. Jedini poraz bio mu je na Europskom prvenstvu 2021. upravo od Španjolske. Furija se tada oporavila od golova koje su postigli Oršić i Pašalić i pobijedila je preko Morate u produžetku."

Ovacije Modriću:

Španjolci su za svaki slučaj podsjetili svoje sunarodnjake i na Modrićev impresivan životopis s dva minula Svjetska prvenstva s kojih se vratio teži za dvije medalje oko vrata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider