Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
šuška se

Španjolci pripremaju nešto što se neće svidjeti Daliću: Može li Albanija profitirati iz ove situacije?

Španjolski mediji šuškaju da će njihova reprezentacija istrčati u rezervnom sastavu protiv Albanije.

Španjolska (Foto: Afp)

Španjolska reprezentacija prikazala je najbolju igru na Europskom prvenstvu u Njemačkoj i već su osigurali prvo mjesto i prolazak u osminu finala.

Najprije, Španjolci su s glatkih 3:0 pobijedili Hrvatsku u Berlinu, a zatim s minimalnih 1:0 Italiju i osigurali ''revijalnu'' utakmicu protiv Albanije u 3. kolu skupine B Eura.

Izbornik Luis de la Fuente je u ugodnoj situaciji uoči nokaut faze, a španjolski mediji nagađaju da će Furija istrčati s rezervnim sastavom protiv Albanije.

Giorgi Chakvetadze VIDEO Gruzija uzela povijesni bod, ali mogla je sva tri: Pogledajte promašaj Eura u zadnjem napadu divider

Carvajal, Le Normand, Cucurella, Fabian, Rodrigo, Nico Williams, Pedri, Lamine i Morata su igrači koji bi trebali dobiti poštedu u posljednjem kolu.

Albanci bi pobjedom protiv Furije osigurali drugi krug s četiri boda, a ukoliko Vatreni ne upišu tri boda protiv Italije, gotovo sigurno se opraštaju od turnira već u ponedjeljak.

Mario Pašalić VIDEO Pašalić zna Talijane u dušu: ''Svi su oni odlični taktičari, ali ne znam kako se postavlja igra na bod'' divider

Kako će Vatreni proći u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider