Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
nova loša vijest

Papa Franjo mora na hitnu operaciju, Vatrenima propao odlazak u Vatikan uoči Lige nacija

Hrvatska reprezentacija ipak neće putovati u Rim ovog petka.

Zlatko Dalić objavio popis (Foto: Boris Kovačev/Cropix)

Uoči skorašnje završnice Lige nacija u Nizozemskoj, u kojoj se u srijedu u Rotterdamu sastaju Hrvatska i Nizozemska, HNS je organizirao privatnu audijenciju kod pape Franje u Vatikanu.

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza imala je zakazanu privatnu audijenciju ovoga petka u 11:00 sati u Apostolskoj palači u Vatikanu, no susret je odgođen do daljnjega zbog operacije kojoj će sveti otac, papa Franjo, biti podvrgnut danas u Rimu.

Nažalost, jednodnevno putovanje u Rim ovog petka moralo je biti otkazano.

''Zbog iznenadne operacije svetog oca, pape Franje, ovoga petka neće biti održana privatna audijencija hrvatske reprezentacije u Vatikanu. Papi Franji želimo uspješnu operaciju i brz oporavak!'', objavio je HNS na svojim kanalima.

Vatreni su spremali i poklone za papu. Uz tradicionalni dres i šah s hrvatskim motivima, trebali su mu pokloniti i repliku prve nogometne lopte u Hrvatskoj s potpisima igrača.

Nakon situacije oko Marka Livaje i otkazivanja audijencije kod Svetog Oca, nadamo se kako su završene loše vijesti za Vatrene u ovoj važnoj akciji u kojoj se hrvatska reprezentacija može okititi naslovom u Ligi nacija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider