Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
U dnevniku Nove TV

VIDEO Od srijede kreće Euroizazov: Išli Albanac, Španjolac, Talijan i Hrvatica...

A od srijede vas u sportskim minutama Dnevnika Nove TV čeka vas novi serijal Euroizazov!

U tijeku igranja naše grupe na Europskom prvenstvu, u brojnim će izazovima koje su pripremili Vlado Boban i Ivan Forjan, snage odmjeriti jedan Španjolac, Albanac, Talijan i Hrvatica.

A izazovi raznovrsni - od sportskog komentiranja, hvatanja kokoši, nošenja cementa pa do gastro i modnog duela.

Dobro došli na tjedan mode. No, lokacija nije ni Pariz ni Milano, već - Zagreb. Riječ je o jednom od Euroizazova naših Ivana Forjana i Vlade Bobana.

Euro 2024. Euro 2024: Kome povijest daje najviše šanse, kako da ju Vatreni prevare te kako će proći posljednji ples četiri velikana divider

"Odlučili smo napraviti nešto drugačije, nešto što gledatelji do sad nisu imali prilike vidjeti, a to je predstaviti našu grupu na jedan ovako inovativan način“, sportski novinar Dnevnika Nove TV.

U izazovu sudjeluje četvero natjecatelja - Albanac, Talijan, Španjolac i Hrvatica. Odnosno, svi protivnici Hrvatske na Euru. Oni će se, kroz serijal, natjecati u raznim igrama. A ideja o samom projektu, nastala je u zadnji tren.

Ante Budimir Život mu je obilježen velikom tragedijom, zarađuje milijune, ali svejedno ide na faks divider

"Projekt smo smislili dakako 5 do 12, 2-3 tjedna prije početka Eura, tako da radimo po 10-12-15 sati dnevno, ali nije teško obzirom da se ideje rađaju iz dana u dan“, rekao je Vlado Boban, sportski novinar Dnevnika Nove TV.

"Ideje nastaju 5 do 12 i mi isto tako imamo 3 do 12 da sve to realiziramo“, kaže glavni snimatelj projekta Dejan Tatomir.

Vlado nam je objasnio koji je zapravo cilj cijeloga projekta.

"Vjerujem da ćemo kroz Euro ljudima nacije s kojima Hrvatska igra predstaviti na jedan poseban način.“

Nediljko Labrović Rijeka potvrdila transfer kapetana: Evo koliko će zaraditi divider

Osim tjedna mode, naši su se natjecatelji okušali i na gradilištu. A testirali su i svoje sposobnosti u streljani. Dakako, ostaju nam još Albanci i njihov zanat po kojem su, barem na našim prostorima, prepoznatljivi.

Kako je prošlo ovo, ali i mnoga druga natjecanja, pogledajte u serijalu od osam epizoda koji su pripremili naši Vlado i Ivan.

Prvu epizodu Euroizazova možete pogledati već u srijedu u sportskim minutama.

Još nije kasno! Pridružite se ostalim izbornicima i zaigrajte Europski nogometni fantasy 2024.

Pokažite svoje izborničke vještine, kreirajte svoju virtualnu momčad i svakog dana se natječite s tisućama ostalih sudionika.

Za najbolje izbornike osigurali smo više od 6.000€ vrijedne nagrade za svako kolo, kao i više od 100 nagrada za najbolje na kraju prvenstva.

Rok za transfere se zatvara uskoro, zato ne propustite priliku i uključite se u natjecanje!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider