Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Otvoreno o oproštaju

VIDEO Modrić: "Nisam imao dvojbe oko reprezentacije, želim na Euro u Njemačku"

Luka Modrić participirao je oko sat vremena u pobjedi Hrvatske od 5:0 protiv Latvije.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić s osmijehom na licu komentirao je petardu Vatrenih protiv Latvije.

"Ove utakmice se znaju zakomplicirati kad nekad lakše uđemo u utakmicu, ali danas to nije bio slučaj. Otvorilo se od prve minute, prekrasnim golom Petkovića iz slobodnjaka", započeo je Modrić u prvim reakcijama poslije utakmice.

Hrvatsku sada čeka Armenija koja je večeras uzela bod na neugodnom gostovanju u Turskoj. Neće to biti lagan suparnik kao Latvija.

"Armenija je protiv nas pokazala da je neugodna ekipa"

"Definitivno, igrali smo već s njima jednu prijateljsku utakmicu, čini mi se prije prošlog Eura, tu su pokazali da su neugodna ekipa, dobra. Imaju sedam bodova i morat ćemo biti pravi kao što smo bili večeras."

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Latvija (5:0)

Modrić je prokomentirao i svoju nominaciju za Zlatnu loptu gdje je ušao među 30 najboljih skupa s Joškom Gvardiolom. Istovremeno, Dominik Livaković nominiran je za nagradu Zlatna rukavica, kao jedan od 10 najboljih svjetskih vratara, što je sve skupa veliko priznanje za naše reprezentativce.

"Je, definitivno. Drago mi je da sam ja u užem izboru, drago mi je zbog Joška, mislio da je zaslužio to i svojim igrama i svojim transferom. Drago mi je i zbog Livakovića, ima iza sebe fenomenalnu sezonu. To je super za hrvatski nogomet."

Na pitanje oko toga je li se ovo ljeto, po završetku Final Foura Lige nacija, dvoumio oko oproštaja od reprezentacije, Modrić je kazao:

"Nadam se da će do Njemačke sve ići po planu"

"Nisam imao dvojbe. Nisam htio da se oko toga dosta priča i da se remeti mir reprezentaciji, znao sam da želim nastaviti. Nadao sam se da ćemo osvojiti Ligu nacija jer bi mi tada bila lakša odluka, ali bez obzira na to, odlučio sam i prije da želim nastaviti. Dobro se osjećam, izbornik želi da sam tu i zašto ne bih bio tu."

Potvrdio je da želi predvoditi Vatrene na Euru u Njemačkoj iduće godine.

"To je plan, u ovim godinama je teško nešto planirati za budućnost. Treba ići dan po dan, slušati tijelo kako se osjeća. Nadam se da će zdravlje biti tu, da ću imati elan i volju i da će do Njemačke ići sve po planu", zaključio je Modrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider