Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
SVE SU SNIMALI

VIDEO Modrić ispunio želju teško bolesnom mladom Hrvatu iz Nizozemske: ''Cijele dane gleda snimke koje mu šalju prijatelji''

Nakon utakmice protiv Nizozemske kapetan Luka Modrić sve je oduševio prekrasnom gestom.

Luka Modrić i Tin (Foto: Screenshot)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još je jednom pokazao kako, osim sjajnog nogometnog umijeća, ima i veliko srce.

Prema pisanju De Limburgera, kapetan Vatrenih priuštio je dan za pamćenje teško bolesnom desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda. Dječak boluje od teške metaboličke bolesti, zbog toga je u prošlosti bio podvrgnut transplantaciji jetre i bubrega, pišu lokalne novine.

Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne želje djece, Tin je u srijedu potpuno zaboravio na svoju bolest. Dječak je dobio dozvolu za ulazak na teren De Kuipa kako bi se susreo sa svojim idolom.

Luka Modrić Modrić hladno odbio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije: Ljuti ga jedna stvar divider

"Bilo je nestvarno i užasno uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda videe koje mu šalju prijatelji iz razreda. Sve su snimali na televiziji", kazala je majka.

Modrić oduševio roditelje dječaka

Tin, njegov mlađi brat Fran i njihovi roditelji dan nakon utakmice protiv Nizozemske otputovali su u hotel hrvatskih igrača u Schiedam, gdje se Modrić susreo s njima.

"Razgovarao je s nama petnaestak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten", kazala je majka Irina za De Limburger.

Rafael Beserra Brazilac ispunio životni san, prošao 10 tisuća kilometara zbog Hrvatske: "Sad mogu u miru umrijeti" divider

Zvijezda Vatrenih i Real Madrida ostavila je snažan dojam na obitelj.

"On je tako normalan, nevjerojatno kako je s obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa već i zbog svoje osobnosti", dodala je.

Obitelj je na koncu napustila hotel s hrvatskim dresom u i porukom: "Za Tina i Franu, od srca Luka Modrić".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider