Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
NOVI ČLAN KLUBA 100

Mateo Kovačić: "Uvijek sam težio velikim stvarima, ali da mi je netko to najavio bih mu rekao da je lud"

Mateo Kovačić u susretu protiv Sjeverne Makedonije upisao je svoj stoti nastup za Vatrene.

S kapetanskom vrpcom na ruci, Mateo Kovačić ušao je u susret Hrvatske i Sjeverne Makedonije, koji je završio pobjedom Vatrenih rezultatom 3:0.

Domagoj Mikić, novinar Nove TV VIDEO Pogledajte reakcije navijača nakon uvjerljive pobjede Hrvatske na Rujevici divider

Na terenu je proveo prvo poluvrijeme, a ovo mu je bio stoti nastup za reprezentaciju, čime se pridružio dosadašnjoj desetorici suigrača koji su isto troznamenkasti broj puta obukli najdraži dres.

Perišić i Vida mu prepustili kapetansku traku

"Lijep je osjećaj i velika mi je čast što sam ušao u takozvani klub 100. Nevjerojatna brojka i ponosan sam na to. Hvala svima koji su sudjelovali u tom mom budu, dolasku do tih 100 nastupa. Danas sam bio kapetan, hvala izborniku te Perišiću i Vidi koji su se s tim složili. Lijep osjećaj, a to zaokružiti pobjedom je još ljepše", rekao je Mateo, nakon čega je upitan što bi rekao da mu je to netko najavio kad je 2013. godine debitirao:

"Ne znam, uvijek sam težio velikim stvarima i očekivao sam od sebe da mogu daleko doći i biti dugo u reprezentaciji. Radio sam na tome, ali da mi je netko rekao sto, rekao bih mu da je lud. Doći do toga je stvarno lijepo."

Šetnje s Modrićem u Njemačkoj će biti teže izvedive

Iza njega je vrlo dobro sezona u Manchester Cityju, gdje su završnici sezone ustalio u udarnom sastavu.

Ivan Perišić VIDEO Perišić prvi put zaigrao za Vatrene nakon ozljede, hladio je koljena oblozima divider

"Puno mi to znači, na početku mi je bilo super pa sam se kroz sredinu sezone mučio s ozljedama, na kraju je stvarno sve super završilo. Šteta što smo izgubili Kup, ali uzeli smo prvenstvo, što je bilo najvažnije. Zadovoljan sam sa svojom prvom godinom u Cityju."

Sutra stiže Luka Modrić, a reporter Stipe Antonijević podsjetio je Matea na večernje šetnje kakve su njih dvojica, inače kumovi, imali tijekom Svjetskog prvenstva u Katru. U Njemačkoj tako nešto neće biti lako izvedivo, no moguće da će pokušati.

Pogodak Marca Pašalića VIDEO Reprezentativni prvijenac Marca Pašalića za oduševljenje njegove Rujevice divider

"Vidjet ćemo, trebati vidjeti s kapetanom, ali tradicija bi trebala ostati. Kad budemo našli vremena i načina, to ćemo učiniti. Čestitam mu na svemu što je napravio. Šest naslov prvaka Europe, to je nešto nevjerojatno. Jedva čekam da nam se pridruži", zaključio je.

Hoće li Hrvatska prvi put pobijediti Portugal?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider