Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Službeno

HNS potvrdio da Livaja propušta Ligu nacija: Dalić otkrio ostaje li dalje u planovima Vatrenih

Marko Livaja napustio je pripreme hrvatske reprezentacije te neće konkurirati za završni turnir Uefine Lige nacija.

Marko Livaja (Foto: Jakov Prkić/Cropix)

Marko Livaja propušta završni turnir Lige nacija i neće konkurirati za utakmicu Hrvatske i Nizozemske, koju ćete moći pratiti izravno u prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Marko Livaja je razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem o incidentu koji se dogodio tijekom treninga u ponedjeljak na stadionu Rijeke, kada je nekoliko pojedinaca na neprimjeren i vulgaran način vrijeđalo hrvatskog reprezentativca, objavio je HNS na službenoj stranici.

Dalić i Livaja složili su se da je incident kreirao neugodnu atmosferu te okruženje u kojem je Livaji nemoguće fokusirati se na završni turnir Lige nacija te napadač Vatrenih neće konkurirati za Final Four.

Marko Livaja Marko Livaja nije trenirao dan poslije incidenta s navijačima i odlazi iz reprezentacije divider

"Iznimno mi je žao da je došlo do ovoga i da je neprihvatljivo ponašanje nekoliko pojedinaca rezultiralo time da izgubimo važnog igrača za ovo natjecanje. Razumijem Marka i težinu situacije u kojoj se našao te poštujem da se nakon svega napisanog i doživljenog ne osjeća spremnim sudjelovati na završnici Lige nacija. Marko ostaje u našim planovima za dalje, a naši ciljevi na završnici Lige nacija ostaju isti", izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider