Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Realan nakon poraza

Makedonski izbornik: "Hrvatska ima odličnu momčad, a Modrić je svjetska legenda"

Makedonski izbornik Blagoja Milevski poželio je sreću Hrvatskoj na Europskom prvenstvu.

Blagoja Milevski realno je prokomentirao poraz Sjeverne Makedonije od 3:0 protiv Hrvatske u Rijeci.

"Kada ne iskoristiš svoje šanse protiv reprezentacije kao što je Hrvatska, uvijek slijedi kazna. Na trenutke smo igrali dobro, bilo je situacija u kojima smo mogli doći do pogotka.

U jednom dijelu utakmice dobro smo stajali na terenu, taktički smo se dobro nosili, no primili smo pogodak iz slobodnog udarca i to je odredilo daljnji tijek utakmice. Mogu reći da sam djelomično zadovoljan igrom naše momčadi, ali morat ćemo puno više pokazati u sljedećim utakmicama."

Makedonski izbornik poklonio se Modriću

Je li vas hrvatski izbornik Dalić iznenadio postavljenjem Baturine povučenije u veznom redu nego što se očekivalo i vidite li možda Baturinu kao nasljednika Luka Modrića?

"Pa, nisam bio nešto posebno iznenađen. To su sve odlični igrači i mogu ispunjavati više zadataka. Nije to neka dramatična promjena. I Baturina i Majer mogu igrati i nešto povučenije i ofenzivnije.

Što se tiče Modrića, on je svjetska legenda i naravno da će ga biti teško nadomjestiti, no Hrvatska ima puno odličnih igrača i vjerujem da će pronaći način. Mislim da Hrvatska ima odličnu momčad i želim vam puno uspjeha na Euru", zaključio je Milevski.

Hoće li Hrvatska prvi put pobijediti Portugal?

Ukupno glasova:

Slavlje Vatrenih Dalić otkrio karte: Izbornik našao zamjenu za Modrića, a Majer šalje jasnu poruku divider

Bruno Petković i Lovro Majer Makedonci su razočarani: "Hrvati se nisu ni oznojili, a uvjerljivo su slavili. Što bi bilo da su bili kompletni..." divider

Pogodak Marca Pašalića VIDEO Reprezentativni prvijenac Marca Pašalića za oduševljenje njegove Rujevice divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider