Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Reportaža iz Nizozemske

Luksuzni kamp Oranja blista: Nizozemce posjetila legenda, ekskluzivni intervju s Van Dijkom

Nizozemska reprezentacija priprema se za utakmicu s Hrvatskom u dobrom raspoloženju…

Galerija Trening kamp nizozemske reprezentacije Trening kamp nizozemske reprezentacije Trening kamp nizozemske reprezentacije +4 Trening kamp nizozemske reprezentacije

Posjetili smo kamp nizozemske reprezentacije, koji se nalazi sjeveroistočno od Rotterdama, na pedesetak minuta vožnje automobilom.

De Kuip, legendarni stadion u Rotterdamu spreman za polufihale Lige nacija Nizozemci iznenađeni invazijom Hrvata na Rotterdam: "Zar je to moguće!? Oranje će slaviti, Modrić je izgledao jako umorno" divider

Prema onom što su moglo vidjeti, izgleda doista jako lijepo. Okruženo i protkano zelenilom i vodom, a još okupanom suncem jer vrijeme je u Nizozemskoj ovih dana sjajno.

Nizozemski kamp blista

To je prilično luksuzno zdanje s pet terena i svim potrebnim sadržajima; hotelom, restoranom, dvoranama za sastanke i prezentacije, medicinskim centrom, biciklističkim stazama…

Trening kamp nizozemske reprezentacije Trening kamp nizozemske reprezentacije (Foto: GOL.hr)

Upravo su bicikli lajtmotiv Nizozemske, pa ne čudi što su nizozemski reprezentativci stigli na trening točno u podne s narančastim biciklima. Simbolika je jasna, zna se boja Oranja.

Ne može se ne zamijetiti da je atmosfera u nizozemskom kampu, ugodna, prilično ležerna. Svi odreda su nasmijani i veseli. Je li to samo fasada ispred tipično hladne nizozemske unutrašnjosti, teško je reći, ali da izgledaju opušteno, izgledaju. To se ne može poreći.

Seedorf posjeti Oranje

Prelijep dan svakako je utjecao na dobro raspoloženje, ali očito da je Ronald Koeman uspio stvoriti dobar ugođaj u momčadi.

Trening kamp nizozemske reprezentacije Trening kamp nizozemske reprezentacije (Foto: GOL.hr)

Njihove reprezentativce dodatno je razveselio posjet legende Oranja i nizozemskog nogometa Clarencea Seedorfa, koji je došao podržati momčad uoči sutrašnjeg ogleda s Hrvatskom u polufinalu Lige nacija.

Seedorf je bio okružen osiguranjem i novinarima nije bilo dopušteno fotografiranje s njim, a kamoli razgovor. Ekipa Nove TV danas popodne ima ugovoren ekskluzivan intervju s kapetanom i najvećom zvijezdom Oranja Virgilom van Dijkom, koji ćete moći pogledati večeras u Dnevniku Nove TV.

Prijenos na Novoj TV i gol.hr-u

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu od 20:45 igra protiv Nizozemske u polufinalu završnog turnira Lige nacija. Prijenos sve četiri utakmice Final Foura donose Nova TV i gol.hr, a specijalna emisija kreće već od 20 sati.

Reporter Nove TV Stipe Antonijević razgovara s Virgilom van Dijkom Reporter Nove TV Stipe Antonijević razgovara s Virgilom van Dijkom (Foto: GOL.hr)

Dan kasnije u drugom polufinalu igraju Španjolska i Italija, a u nedjelju 18. lipnja čekaju nas utakmice za treće mjesto i samo finale, koje će nam dati novog pobjednika Lige nacija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider