Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Iskusni majstor

VIDEO Utakmica se lomila, ali Modrić se držao starog nepisanog pravila i pokazao kakva je veličina

Naš standardni izvođač Luka Modrić držao se starog pravila i prepustio izvođenje našeg prvog penala na utakmici Andreju Kramariću.

Nogometaši hrvatske reprezentacije pobijedili su Nizozemsku s 4:2 i otišli u finale Lige nacija, u kojem će igrati protiv boljeg iz ogleda Italije i Španjolske, a još jednu veliku utakmicu za Vatrene odigrao je kapetan Luka Modrić.

Ponajbolji veznjak svih vremena plijenio je mirnoćom i sigurnošću na travnjaku, a koliko je priseban i koliko u njemu nema ega, pokazao je početkom drugog dijela.

Hrvatska - Nizozemska VIDEO Netko je opet usporedio reakcije srpskog i hrvatskog komentatora: Sve skoro suprotno divider

Najprije je majstorski prevario mlađahnog Gakpa i natjerao ga na prekršaj u šesnaestercu, koji je mađarski sudac okarakterizirao kao faul za najstrožu kaznu.

Mnogi velikani u tom bi slučaju vjerojatno uzeli loptu u svoje ruke i opalili penal u želji da još jednom postanu heroj nacije, ali Modrić se držao starog pravila koje kaže kako igrač koji je izborio penal ne bi trebao pucati i, svjestan kako je još malo uzdrman od kontakta, prepustio je izvođenje Kramariću.

Luka Modrić Modrić ostavio Nizozemce u nevjerici: Tražili su njegovu putovnicu divider

Krama je svoj posao obavio sjajno i izjednačio, a Luka je svoj red dočekao u drugom produžetku kad je Bruno Petković izborio penal. Taj je uzeo u ruke i rutinski pospremio za potvrdu velike pobjede Vatrenih.

Modrićev gol iz penala:

Sažeci utakmice:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider