Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"On zna za mene?!"

Modrić poslije utakmice šokirao najboljeg igrača grupne faze Eura: "Poslao je čovjeka iz HNS-a do mene i..."

Nico Williams otkrio je da je Luka Modrić preko djelatnika HNS-a tražio njegov dres poslije utakmice Hrvatske i Španjolske na Euru.

Modrić i Williams (Foto: Profimedia)

Nogometna reprezentacija Španjolske jedina je na tekućem Europskom prvenstvu koja još nije ispustila ni boda, kroz supinu smrti prošli su tri od tri, dobili između ostalog i Hrvatsku te nas između ostalih poslali kući.

Pobjeda nogometnog giganta i jednog od favorita turnira protiv Vatrenih možda nije bila iznenađenje, ali svakako je bilo iznenađenje gledati način na koji je Hrvatska pala od bivših europskih prvaka.

Hrvatska reprezentacija Hrvatska u akciji već za dva mjeseca na žestokom gostovanju: Vatreni su favoriti za prolazak dalje divider

Silvio Čabraja Analiza Vatrenih na Euru: "Nije bio najveći problem u sucu nego u nama, pa nismo igrali protiv Farskih Otoka ili Malte" divider

Osobito impresivna bila su španjolska krila, talentirani Lamine Yamal i Nico Williams koji su potpuno izludili naše bekove. Ovaj potonji bio je toliko dobar da mu mnogi tepaju da je bio najbolji igrač grupne faze Eura, a njegov nastup protiv Vatrenih oduševio je kapetana Hrvatske Luku Modrića.

Štoviše, poslao je djelatnika Saveza po njegov dres…

"Razmijenio sam dres s Modrićem poslije te utakmice. Bio sam iznenađen, djelatnik HNS-a došao je do mene poslije utakmice i rekao mi je da Luka želi moj dres. Nisam to očekivao, potpuno me zbunilo, razmišljao sam što sam to učinio da igrači poput Luke znaju moje ime. Otišao sam iz jednog ekstrema u drugi vrlo brzo. Kad shvatiš što si učinio, ispuni te ponosom i poželiš nastaviti raditi ovim tempom“, rekao je španjolski dragulj u velikom intervjuu za Marcu.

Zlatko Dalić Zlatko Dalić analizirao Euro: "Ima tih pet igrača kojih se nikad neću odreći" divider

Zlatko Dalić Zlatko Dalić analizirao Euro: "Ima tih pet igrača kojih se nikad neću odreći" divider

Williams je oduševio protiv Hrvatske, ali u utakmici s Italijom pokazao je kako riječ o doista specijalnom igraču. Mnogi ga na ispuštaju s vrha usana cijeli Euro, a dok govore u uspjehu Španjolske dosad na smotri Starog kontinenta, često spominju njegovo ime.

"Jesam li bio najbolji igrač grupne faze? Ne bih rekao. Imam još puno toga za pokazati, dug je put do naslova. Sve što je o meni izrečeno je jako dobro, ali nisam još rekao svoje. Imam puno toga za pokazati, ne smatram se najboljim“, skromno je podvukao.

Hrvatska Velike svote propuštene: Zarada HNS-a na Euru 2024 deseterostruko manja nego na Mundijalima divider

Saša Lugonjić, novinar Nove TV VIDEO Osvrt Saše Lugonjića na Euro: ''Treba biti iskren, to Hrvatska nema'' divider

Marijan Kustić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić ekskluzivno za Dnevnik Nove TV otkrio sudbinu Zlatka Dalića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider