Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
MODRIĆ GA DRŽAO ZA RUKU

Lovro Majer: Hotelijer i skromni dečko koji dobro čuva svoj privatni život, ali jedna je ljubav poznata

Lovro Majer važan je kotačić igre Hrvatske na Euru u Njemačkoj, a iza nogometaša krije se skroman dečko.

Galerija Majer i Modrić Bruno Petković i Lovro Majer Lovro Majer zabio Makedoncima +14 Lovro Majer zabio Makedoncima

Lovro Majer već je dugo važan kotačić igre Vatrenih, a na Euru u Njemačkoj od njega se očekuje da zablista. I to s pravom.

Iza Majera je dobra sezona u njemačkom Wolsfburgu, u kojem igra od prošle sezone, a s 26 godina u odličnoj je, možda i životnoj formi. Pokazao je to i protiv Sjeverne Makedonije na pripremama kada je zabio dva gola.

Majerov životni put započeo je u Zagrebu, odrastao je na Britancu, a dugo je bio član Lokomotive, iz koje je prešao u Dinamo. Pokazalo se to kao potez života jer je iz Dinama došao do europskih klubova, a ono najvažnije - do reprezentacije svoje države.

Ugljan mu je posebno u srcu

Lovro je završio srednju školu za hotelijersko-turističkog tehničara, voli učiti jezike, ali zanimljivo, nikada nije imao opciju B ako ne uspije u nogometu.

Nogomet mu je život. I dalje je jedan od skromnijih nogometaša koji sanja jednoga dana živjeti na Ugljanu.

Dani Olmo i Lovro Majer Dani Olmo i Lovro Majer (Foto: Instagram/Screenshot)

Za Ugljan će doći vrijeme u mirovini, ipak je pred njim još puno sezone u svijetu nogometa.

Nevjerojatna priča s Modrićem

''Istina, čuvam svoj privatni život, smatram da je moj privatni život samo moja stvar i jako mi je neprirodno takve stvari dijeliti s javnosti, tako sam odgojen. Nije dobro previše dijeliti svoju intimu'', rekao je Majer za Gloriju.

A priča koja je možda i najljepša jest to da je Majer obožavao Luku Modrića, koji ga je čak vodio za ruku kada je kapetan Vatrenih igrao za Dinamo, a danas su suigrači.

Majer i Modrić Majer i Modrić (Foto: Yasuyuki Nagatsuka)

Majer i Modrić prvi su se put zajedno prošetali maksimirskim travnjakom u svibnju 2008. godine, na susretu finala Kupa Dinamo – Hajduk. LM10 stariji tad je držao mlađeg za ruku

Kada ne igra nogomet, obožava se prošetati gradom i popiti kavu, to mu je poseban gušt, a nama je gušt gledati njegove majstorije u dresu reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider