Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Povratak na Maksimir

VIDEO Joško Gvardiol: "Možda je i dobro da nam se dogodio onaj pad koncentracije u listopadu"

Joško Gvardiol bit će jedan od nositelja igre hrvatske reprezentacije na Euru u Njemačkoj.

Reprezentacija Hrvatske pobijedila je Armeniju 1:0 i potvrdila plasman na Europskom prvenstvu u Njemačkoj dogodine.

Joško Gvardiol na Europskom prvenstvu 2021. godine predstavio se Vatrenima, a dogodine će biti jedan od nositelja igre reprezentacije u Njemačkoj.

Luka Modrić u prodoru protiv Armenije VIDEO Kapetan je nezaustavljiv: Igrala se 75. minuta, a Modrić ovako pretrčava 19-godišnjaka divider

Solidan dojam iz ovih kvalifikacija pokvario je onaj ružan reprezentativni listopad, međutim kockasti su se konsolidirali kad je bilo najbitnije i na koncu ipak potvrdili plasman.

"Zadnje okupljanje smo malo zakomplicirali situaciju, možda je dobro da nam se dogodilo to da se spustimo na zemlju i koncentriramo. Na Euru moramo pokazati najbolje", rekao je Joško Gvardiol u mikrofon Nove TV.

Slavlje Messija i Argentine u Brazilu VIDEO Argentina slavila u Riju u povijesnom porazu Brazila: Šokantne scene, zbog nereda utakmica jedva počela! divider

"Čuli smo najmlađe navijače. Drago mi je vidjeti mališane, ja sam također prije desetak godina bio na tribini i bodrio Vatrene.

Jeste li pratili rezultat ove druge utakmice?

"Nisam, koncentrirao sam se na našu utakmicu, znao sam da imamo kvalitetu i da moramo uzeti sva tri boda."

Euro 2024. Najteža i najlakša moguća skupina za Euro? Ni u jednom slučaju posao neće biti lak divider

Budimir?

"Drago mi je da je s nama, drago mi je zbog pogotka…"

Kakvi su vam osobni ciljevi za Euro?

"Imamo dosta vremena za pripremiti se za veliko prvenstvo. Imat ćemo dvije prijateljske utakmice u ožujku i bit će dovoljno vremena da se pripremimo."

Slavlje Vatrenih Euro u Njemačkoj bit će poslastica za navijače: Dalić mora pronaći udarnu iglu za zadnji Modrićev ples divider

Povratak u Maksimir?

"Lijepo je uvijek doći u Maksimir. Žao mi je jedino što nisu bile pune tribine pa da doživimo to, ali ne možemo se žaliti na današnju utakmicu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider