Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Zanimljivost s treninga

Evo tko je došao pogledati Vatrene i privukao veliku pozornost okupljenih

Trener Dinama Sergej Jakirović pojavio se na treningu hrvatske reprezentacije u Maksimiru...

Večerašnji trening hrvatske reprezentacije u Maksimiru došao je pogledati predsjednik HNS-a Marijan Kustić, a pojavio se i Dinamov trener Sergej Jakirović.

Marco Pašalić na treningu hrvatske reprezentacije Hrvatska nasušno treba takvog igrača: Novi Vatreni bombarder i Dalićev spasitelj divider

Na travnjak Hitrec-Kaciana istrčala su 23 hrvatska reprezentativca. Jedini od igrača u kadru koji je propustio trening bio je Josip Juranović. Branič Union Berlina osjetio zatezanje u mišiću i nije trenirao.

Sergej Jakirović Sergej Jakirović (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Sutra će biti jasnije o kakvoj se ozljedi radi i hoće li biti na dispoziciji izborniku Zlatku Daliću za predstojeće kvalifikacijske utakmice s Latvijom i Armenijom.

U kadru hrvatske reprezentacije trenutačno je jedan igrač Dinama Martin Baturina, dok je Bruno Petković propustio okupljanje zbog ozljede.

Jakirović je izazvao posebno zanimanje fotoreportera i okupljenih novinara. Situacija u Dinamu nije baš bajna, Modri su prosuli puno bodova u HNL-u i Konferencijskoj ligi pa Jakirović opasno živi.

Hrvatska nogometna reprezentacija Još jedan udarac za izbornika Dalića: Standardni Vatreni pod velikim upitnikom divider

Da je Dinamo izgubio prošlo kolo u Rijeci, teško da bi preživio na klupi Modrih reprezentativnu pauzu.

Podsjećamo da Hrvatska u subotu gostuje u Latviji u terminu do 18 sati, dok tri dana kasnije dočekuje Armeniju u Zagrebu od 20:45. Prijenose odlučujućih utakmica Vatrenih gledajte na Novoj TV i gol.hr-u.

Marijan Kustić i Sergej Jakirović Marijan Kustić i Sergej Jakirović (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider