Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
NE DAJU NA SVOG

Ivan Perišić fotografijom poslao poruku nakon incidenta s Livajom, Kova dobacio navijaču

Liga nacija je pred vratima, a Vatreni se pripremaju u Rijeci.

Bliži se rasplet u borbi za naslov pobjednika u Ligi nacija, na čijem završnom turniru sljedećeg tjedna nastupaju i Vatreni. U polufinalu se sljedeće srijede sastaju Hrvatska i Nizozemska, koja je ujedno i domaćin u Rotterdamu.

U ponedjeljak su se reprezentativci okupili u Zagrebu te potom krenuli u Rijeku, gdje će boraviti u sklopu priprema za dvije utakmice sljedećeg tjedna.

Nažalost, prvi dan priprema u fokusu je bio manji incident koji se dogodio na Rujevici na otvorenom treningu s navijačima. Dalić želi otvorenim treninzima približiti navijače i igrače i to je dosad svaki put bila uspješna priča.

Zlatko Dalić - 1 VIDEO Ovako je počeo napad Riječana na Livaju: Dalić otkrio kako je sve počelo divider

U Rijeci pojedinci vrijeđali Vatrenog na otvorenom treningu

Ovaj se put nekolicina navijača u Rijeci odlučila na uvrede reprezentativcu Marku Livaji.

''Što se ne trudiš, konjino, je*em ti majku, Livaja'', bio je navodno povik koji je prelio čašu te je nogometaš Hajduka izgubivši živce otišao prema tribini i dobacio:

''Šta je, šta hoćeš?''

Igrači stali u Livajinu obranu 

Srećom, situacija se brzo smirila, a jedan od onih koji je strasti smirivao bio je član stručnog stožera Vedran Ćorluka. Mateo Kovačić dobacio je pak provokatoru s tribina:

''Majstore, što si došao ovamo ako ovako vičeš?''

U situaciji koja se dogodila u međuvremenu jednog je dječaka na tribini pogodila lopta u ruku, a loptu je opalio upravo Livaja. Dječak je nešto kasnije dobio ispriku igrača Hajduka, porazgovarali su na klupi za pričuve, a roditelji su nakon početne ljutnje ipak bili zadovoljni reakcijom Vatrenih.

Čovjek koji je vrijeđao s tribina završio je pod nadzorom policije, a Dalić je za Novu TV opisao što se dogodilo.

Ivan Perišić kasnije je objavio fotografiju na društvenim mrežama i dao podršku Livaji zbog tog incidenta. Uz Kovačića i Ćorluku, on je bio jedan od prvih koji su krenuli za suigračem kako bi spriječili neki mogući okršaj.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider