Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Zima u Latviji

Hrvatski navijači u Rigi za Vukovar i Škabrnju: "Poseban pozdrav braniteljima i vjernom navijaču u New Yorku!"

Hrvatska reprezentacija odigrat će sutrašnju utakmicu protiv Latvije u kvalifikacijama u zimskim uvjetima, no to ne smeta hrvatskim navijačima, koji su se u Rigi sjetili Vukovara i Škabrnje te poslali veliki pozdrav hrvatskim braniteljima...

Hrvatski navijači u Rigi pozdravili Vukovar i Škabrnju: Poseban pozdrav braniteljima i vjernom navijaču u New Yorku!

Zlatko Dalić Moguća postava Hrvatske za Latviju: Dalić ima dosta problema, a jedno rješenje se nameće divider

Idemo sada i uživo do Rige gdje je reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat. Marko, vidimo da je temperatura u Latviji prava zimska, ali ne smeta to našim navijačima, koliko će ih biti sutra na stadionu?

„Vremenski uvjeti nisu najbolji, mislio sam da će pomoći dva para čarape, sutra idemo s trećim parom, ako ne i četvrtim. Našim navijačima to ne smeta, niti minus pet ispod ništice. Sada ćemo dovesti najhrabrijeg među njima“, kazao je Šepat i obratio se navijaču koji je bio u kratkoj majici.

„Nama nije hladno, mi smo tu za Hrvatsku. Napravit ćemo sve najbolje što možemo“, kazao je mladić, koji očito nije pretjerano zimogrizan.

Navijači su se sjetili Vukovara i hrvatskih branitelja.

„Pozdravljamo sve branitelji, čestitamo sutrašnji dan, za Vukovar, za Škabrnju, za sve branitelje, a pozdrav i vjernom navijaču hrvatske reprezentacije barbu Stipu Ivkošića, koji je trenutno u New Yorku i vrlo je bolestan. Dajemo mu podršku da što prije ozdravi i da nam se vrati na tribine“, kazao je Milan, navijač iz Imotskog.

Ivkošić je jedan od najstarijih hrvatskih navijača, porijeklom iz Zmijavaca, a živi i radi u SAD-u već desetljećima i dolazi na gotovo svaku gostujuću utakmicu Vatrenih, a bio je i na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider