Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Moramo dobiti obje utakmice"

Modrić za Dnevnik Nove TV: "Dođe mi slabo kad se sjetim što smo sve prokockali"

Luka Modrić za Dnevnik Nove TV otkrio je svoja razmišljanja prije utakmice Latvija - Hrvatska.

Večer uoči utakmice Latvija - Hrvatska svoja razmišljanja za Dnevnik Nove TV podijelio je Luka Modrić.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije svjestan je da su Vatreni ispucali sva prava na kiks u ovim kvalifikacijama za Euro.

"Slažem se da je pobjeda imperativ. Nije baš bilo tako u Rijeci, možda je bilo lako rezultatski jer smo ušli dobro u utakmicu i zabili te brze golove pa si olakšali. Ta utakmica nam treba biti putokaz i za ovu utakmicu. Isti pristup, ista igra i naravno pobjeda", rekao je Modrić, dodavši:

"Svi znamo što nam je raditi, već smo dugo ovdje pa nema smisla se vraćati na ono što je bilo. Dođe mi slabo kad se sjetim što smo sve prokockali u prošlom ciklusu. Imamo dvije utakmice jako važne, prva je ove subote i to moramo pobijediti. Jedina je šteta što ne ovisi sve o nama."

Modrić je o izostancima suigrača rekao da su to sve "jako važni igrači za Hrvatsku i za našu igru, ali koga nema bez njega se mora".

U 15:00 igraju Armenija i Wales.

"Vjerojatno ćemo biti u hotelu prvo poluvrijeme. Naravno da ćemo pratiti da vidimo što će se događati u toj utakmici, lagao bih kad bih rekao da nas ne zanima i da nećemo."

Na pitanje koliko je na ovo reprezentativno okupljanje došao zadovoljniji situacijom u Real Madridu, Modrić je odgovor:

"Ne bih sad htio pričati o mom klubu, jesam li zadovoljniji, sad mi je reprezentacija tu i to mi je trenutno jedini fokus."

Tablice omogućuje Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider