Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kad krene Lijepa naša

Hrvatske navijače na Poljudu čeka poseban poklon, a sprema se i velika koreografija

Na utakmici Hrvatska – Wales sprema se posebna koreografija.

Stadion Poljud - 1 (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

U subotu od 20:45 Hrvatska i Wales kreću u borbu za odlazak na Euro 2024. Specijalna emisija na Novoj TV i gol.hr-u kreće već od 20 sati, a sam početak prijenosa utakmice trebao bi biti spektakularan.

Otkrio je to HNS na svojim službenim stranicama.

''Za sjajnu atmosferu na Poljudu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove i najaviti nogometni spektakl na 'poljudskoj ljepotici'. Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova Vatrenih u bijeloj ili plavoj varijanti.

Radi veličanstvene koreografije ispunjenih poljudskih tribina pozivamo navijače da prilikom izlaska igrača iz tunela mašu šalovima, a tijekom izvođenja himne iste podignu kako bi vizura stadiona bila još upečatljivija.

Neposredno uoči utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića, koji su ostavili dubok trag među Vatrenima. Dejan kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce, Ivan kao srebrni iz Rusije'', stoji u uputama organizatora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider