Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pripreme za Armeniju

Hrvatska odradila posljednji trening: Još jedan Vatreni morao napustiti tabor

Vatreni su odradili posljednji trening u Maksimiru uoči sutrašnje odlučne kvalifikacijske utakmice s Armenijom...

Galerija Hrvatska nogometna reprezentacija Joško Gvardiol Luka Modrić Marco Pašalić

Hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening uoči sutrašnjeg ogleda s Armenijom u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2024.

Lovro Majer i Zlatko Dalić Dalić najavio okršaj s Armenijom: "Nećemo raditi neke velike promjene, vidjet ćemo hoće li Gvardiol biti stoper" divider

Na treningu nije bilo vratara Ivice Ivušića, koji je izostao zbog privatnog razloga. Mora je otići na pogreb, no pričuvani hrvatski vratar bit će na raspolaganju izborniku za sutrašnju utakmicu.

Marko Pjaca na kraju je ipak otpao iz konkurencije zbog ozljede, a Josip Juranović i Luka Sučić trenirali su i bit će na dispoziciji.

Pokraj zapadne tribine maksimirskog stadiona postavlja se fan-zona. Navijače će zabavljati Mate Bulić i Tiho Orlić.

Hrvatska nogometna reprezentacija udaljena je od Eura 2024. u Njemačkoj tek jednu pobjedu. Potvrda izravnog plasmana očekuje se u utorak, kada Hrvatska dočekuje Armeniju na Maksimiru od 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u. Naša specijalna emisija počinje već u 20 sati.

Vatrenima je subota bila sretan dan, a istom se nadamo u utorak. Hrvatska je rutinski s 2:0 slavila u Latviji, dok su Armenija i Wales remizirali u Erevanu. Bio je to idealan rasplet za nas jer su Armenci zaustavili Wales, koji je držao sve u svojim rukama uoči posljednja dva kola.

Reprezentativci Norveške Reprezentacija im vrijedi više od Hrvatske, a neće igrati ni dodatne kvalifikacije za Euro divider

S druge strane, Armenci nisu pobijedili, čime su pred utakmicu u Zagrebu ispali iz svih kombinacija. Bila je to utakmica s nekoliko stativa i velikih prilika na obje strane, a sreća se nije osmjehnula Walesu ili Armeniji, već Hrvatskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider