Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dobro je prošao

FOTO Livaković stigao u Zagreb: Evo kako izgleda nakon napada u Turskoj

Hrvatski vratar Dominik Livaković dobio je dva neugodna udarca u derbiju Trabzonspora i Fenerbahčea.

Dominik Livaković stigao na okupljanje Vatrenih (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Dominik Livaković stigao je na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije, i to praktički s utakmice Trabzonspora i Fenerbahčea (2:3) na kojoj su izbili veliki neredi.

Hrvatski je vratar nažalost izvukao deblji kraj, prvo je dobio u glavu kovanicom koja mu je raskrvarila bradu, a nakon posljednjeg sučeva zvižduka počeo je prvi kaos na terenu.

Odjednom je na teren utrčao domaći huligan, skočili su igrači Fenera i žestoko nasrnuli na njega, a potom su stotine navijača Trabzona uletjele na teren. Nažalost, na putu do tunela nesretni Livaković dobio je mučki udarac s leđa.

Nije to izgledalo ni najmanje ugodno, ali čini se da to nije previše utjecalo na Livakovića, koji je s osmijehom stigao na okupljanje.

Zlatko Dalić VIDEO Zlatko Dalić najavio utakmicu i otkrio što je bilo s Livakovićem: ''Javio se da je dobio udarac'' divider

Dominik Livaković FOTO Pojavila se fotografija Livakovića nakon sramotnog napada u Turskoj divider

Luka Modrić i Ivan Perišić VIDEO Dalić moli Perišića da ne žuri s povratkom: "Znamo njegovu emociju za Hajduk i Vatrene, ali..." divider

Dominik Livaković stigao na okupljanje Vatrenih Dominik Livaković stigao na okupljanje Vatrenih (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Dominik Livaković stigao na okupljanje Vatrenih Dominik Livaković stigao na okupljanje Vatrenih (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Dominik Livaković stigao na okupljanje Vatrenih Dominik Livaković stigao na okupljanje Vatrenih (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider