Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Očekivano

Belji aktiviran pretpoziv i priključuje se Vatrenima: Očekuje li ga odmah i debi?

Izbornik Zlatko Dalić odlučio se aktivirati pretpoziv te reprezentaciji priključiti Diona Drenu Belju.

Dion Drena Beljo (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, odlučio je aktivirati pretpoziv napadaču Dionu Dreni Belji, koji će se priključiti Vatrenima na okupljanju u ponedjeljak.

Napadač Augsburga u tekućoj je sezoni upisao sedam prvenstvenih nastupa i postigao dva pogotka, od kojih jedan aktualnom prvaku Bayernu.

Reprezentacija se okupila u Zagrebu uoči dvaju kvalifikacijskih ispita za UEFA EURO 2024 protiv Turske (Osijek, 12. listopada) i Walesa (Cardiff, 15. listopada).

Lovro Majer FOTO Vatreni se okupili u Zagrebu: Navijači dobili ekskluzivne fotografije sa zvijezdama divider

Na Belju je računao i izbornik mlade Hrvatske reprezentacije do 21 godine Dragan Skočić koji ga je uvrstio na vlastiti popis za U21 kvalifikacije za EURO.

No, nakon ozljeda koje su poharale napadačku liniju seniorske reprezentacije te Livajinog umirovljenja od svetog dresa, izbornik Dalić morao se odlučiti pridružiti napadača Augsburga.

Iako je već bio dio reprezentacije Beljo nije upisao službeni nastup za seniorsku reprezentaciju. S obzirom da su nastupi Kramarića i Petkovića pod upitnikom te da je izabrana vrsta ostala samo na Musi, ne bi trebalo čuditi ukoliko Beljo odmah i debitira.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider