Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
POKROVITELJ LIDL

VIDEO Hrvati u Berlinu imaju klubove, restorane, čak i spomenike: A ima i tko zapjevati, poslušajte što...

Auto gol serijal powered by Lidl donosi vam ekskluzivne kadrove s Eura u Njemačkoj.

Dio uistinu bogate ponude gol.hr-a tijekom Europskog prvenstva je i projekt Auto gol koji će iz Njemačke u Hrvatsku prenositi doista ekskluzivan i poseban video sadržaj.

Donosi ga Matej Sunara koji će brinuti da svima vama, koji do Njemačke niste mogli potegnuti, pobliže dočara što se to događa po njemačkim gradovima kada igra Hrvatska.

Družit ćete se kroz njegove reportaže s hrvatskim navijačima, ali i našim ljudima koji žive u Njemačkoj. Bit će tu raznih izazova koje će neki morati proći, ali i puno smijeha i neobičnih situacija.

Za početak, uživajte u razglednici iz Berlina koji, baš kao i Matej, ima posebnu vezu s jednim hrvatskim mjestom, Tijaricom. Pao je posjet hrvatskom restoranu i nogometnom klubu Croatia Berlin.

Znate li da je u Berlinu kip jednog od najpoznatijih Splićanina svih vremena, oca hrvatske književnosti Marka Marulića? Kako to zvuči kad berlinska klapa pjeva ''Lijepa li si'' i kako zvuči kad to pjevaju hrvatski navijači?

Pogledajte prvo izdanje iz serijala Auto gol u priloženom videu.

Nogometno ludilo je počelo, a sve proizvode za navijanje i praćenje tekmi koji su isprobali naši sugovornici u video, potražite u vašem obližnjem Lidlu.

Sadržaj je napravljen u produkciji portala gol.hr, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider