FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"nazivao se ku...."

Ludi Rus spustio teškašu pa morao "spašavati život"

Nadolazećeg vikenda Las Vegas će ugostiti UFC-ov 209 event na kojem ćemo imati tri sjajne borbe

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ususret UFC-ovom 209 eventu u Las Vegasu, koji možete pratiti UŽIVO u nedjelju na GOL.hr, najpoznatija MMA organizacija objavila je novi video uradak Embedded, koji prati pripremu četvorice najvažnijih boraca eventa. Do spektakularne UFC-ove večeri ostalo je svega nekoliko dana, a kamere UFC-a pratile su što borci rade u tom periodu prije eventa.

Najzabavnije je u svakom slučaju u kampu Khabiba Nurmagomedova. Iako u oktagonu djeluje kao hladnokrvni "ubojica", Dagestanac je zapravo veliki šaljivdžija koji na treninzima voli podmetati svojim kolegama.

Kamera UFC-a pratila je Nurmagomedova do American Kickboxing akademije gdje se priprema za svoju borbu protiv Tonyja Fergusona. Dok se pripremao za trening, UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier saznao je na što ga je Nurmagomedov nagovorio prije još dva tjedna.

Kojem se obračunu na UFC 209 najviše veselite (nedjelja, 4:00 uživo na GOL.hr)?

Ukupno glasova:

Dagestanac je Amerikanca naučio da govori "ja sam ku....", no umjesto pravog značenja rekao mu da to znači nešto sasvim drugo. Cormier je počeo loviti Nurmagomedova po dvorani, ali naravno u šali.

"Hej, zoveš me ku....? Hej, znam što to znači", izvikivao je Cormier dok je naganjao ruskog borca po dvorani.

"Sam sebe zovem ku....! To nije u redu", rekao je UFC-ov prvak u kameru.

Dagestancu sigurno nije bilo do šale kada je prije samo dva dana saznao da njegov otac i brat neće biti u njegovom kutu. Podsjetimo, Američke vlasti nisu izdale radnu vizu ocu borca iz ruske Republike Dagestan gdje 83 % stanovništva čine Avari koji su muslimanske vjere. Abdulmanap Nurmagomedov tako je postao žrtva nove imigracijske politike američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je uveo strog režim prema ljudima koji žele ući u SAD, a stižu iz muslimanskih zemalja.

Ferguson se za borbu protiv Nurmagomedova priprema u New Yorku gdje noćne sate provodi trčeći po ulicama Velike jabuke. U New Yorku će se danas održati konferencija za novinare i otvoreni trening boraca.

Stephen Thompson borit će se s Tyronom Woodleyjem za pojas u velteru, a vrijeme prije dolaska u New York provodio je s obitelji u Greeru. Woodley je zbog problema s letom zapeo u St. Louisu, ali je zato svoju dužnosti prema medijima odradio putem video-poziva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider