FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživo od 4:00

UFC ove nedjelje na Novoj TV i GOL.hr-u

Nova TV gledateljima donosi prijenos jednog od najatraktivnijih UFC događaja u 2017. godini – UFC 209.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji borilačkih sportova ovu će nedjelju, 5. ožujka, najspektakularnije UFC borbe iz Las Vegasa moći gledati na kanalima Nove TV. S početkom u 4.00 po hrvatskom vremenu, borbe će se prikazivati uživo na portalu GOL.hr uz komentatora Stipu Sladoljeva i gosta Igora Pokrajca, a snimke će biti prikazane u programu Nove TV istog dana u 23 sata.

U jednom od najatraktivnijih UFC događaja u 2017. godini, UFC 209, svoje će rukavice ponovno ukrstiti Tyron Woodley kao UFC prvak i Stephen Thompson kao izazivač u velter kategoriji, dok će borba Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona odlučiti o privremenom prvaku u lakoj kategoriji.

Gledatelji će s velikim nestrpljenjem iščekivati borbu MMA legendi, Marka Hunta (42) i Alistaira Overeema (36). Novozelanđanin Hunt je bivši prvak u K-1 (kickboks), dok je Nizozemac Overeem jedan od dvojice boraca koji je u jednom trenutku držao svjetske naslove u MMA-u i K-1.

Overeem je poznat i po tome što je tijekom karijere slavio protiv čak šestorice UFC prvaka, no to mu nije pošlo za rukom lani protiv Stipe Miočića kada ga je američki borac hrvatskih korijena nokautirao u prvoj rundi.

Kojem se obračunu na UFC 209 najviše veselite (nedjelja, 4:00 uživo na GOL.hr)?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider