Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ovo je sve!

Novi "kralj" Twittera: Odgovorio na tvrdnju da je gay i izazvao pandemiju smijeha!

Belgijski reprezentativac Michy Batshuayi postao je novi kralj Twittera, nakon odgovora koji je plasirao na insinuacije da je spreman priznati da je homoseksualac.

Michy Batshuayi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mnogo je lažnih vijesti i informacija koje kruže internetskim prostranstvima, a vrlo često izvori znaju biti lažni profili na društvenim mrežama. Jedna takva informacija dočekala je reprezentativca Belgije i napadača Chelseaja - Michyja Batshuayia.

"Michy Batshuayi spreman je postati prvi deklarirani gay nogometaš u engleskoj Premierligi, nakon što je svoje sklonosti priznao suigraču", objavio je netko pod Twitter profilom The Chelsea Daily.

Vijest se naravno vrlo brzo proširila internetom, pa je tako stigla i do napadača, koji nije ostao dužan onome koji širi laži.

"Čovječe, čak i tvoja mama zna da to nije istina", napisao je Belgijanac, izazvao pandemiju smijeha dilje svijeta i sakupio preko 115 tisuća lajkova (u prosjeku dobiva oko 7 tisuća), te više od 68 tisuća "retweetova".

Reakcije na njegov odgovor preplavile su njegov Twitter profil, a ubrzo je stigao i odgovor od osobe koja je objavila da je Michy spreman priznati da je homoseksualac.

"Oprosti Michy brate, moji su me izvori iznevjerili. U pravilu sam pouzdan izvor".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider