Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pogledajte razliku

Kova nije nizak, ali pored legendarnog gorostasa izgleda kao patuljak

Mateo Kovačić ima vrijednu fotografiju za uspomenu iz Los Angelesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid nalazi se na pripremama u Americi. One danas više služe kao marketinška promocija klubova nego kao one klasične pripreme uoči sezone. Prva utakmica Madriđane očekuje 8. kolovoza, i to u Skopju koje ima čast ugostiti europski Superkup.

A prije nego što se Real Madrid i Manchester United u Makedoniji ''potuku'' za prvi trofej koji se dijeli u ovoj sezoni, ova dva velikana odigrala su utakmicu na International Champions Cupu. Slavio je United nakon možda i najgore serije udaraca s bijele točke u povijesti. Barem kada se radi o ovako velikim momčadima.

Imaju i nogometaši Reala vremena i za opuštanje pa su se tako Marcelo i naš Mateo Kovačić, koji su inače jako dobri prijatelji, putem Instagrama pohvalili fotografijom s legendarnom bivšom NBA zvijezdom Shaquilleom O'Nealom.

''Ispunio mi se san, hvala ti, veliki brate'', napisao je Marcelo uz priloženu fotografiju.

Skoro pola metra razlika je u visini između Brazilca i Amerikanca, i zbilja izgleda komično kada stanu jedan uz drugoga. Naš je Mateo viši od Marcela četiri centimetra (178 cm), ali to mu nije pomoglo. Kraj 216 cm visokog Shaqa većina ljudi izgleda kao neka druga vrsta.
 

 

A Dream come true Dope The best person!!! Thank u big bro!! #elpadrinonegro

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider