Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smijeh na tribinama

Pogledajte kako je Martial osramotio obranu Reala: Najgore izvođenje penala!

Manchester United pobijedio je Real u prijateljskoj utakmici u SAD-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prijateljskoj utakmici u Santa Clari Manchester United pobijedio je Real Madrid 2:1 nakon izvođenja jedanaesteraca.

U 90 minuta bilo je 1:1. Manchester United poveo je pogotkom Jessea Lingarda u 46. minuti, nakon što je Anthony Martial sjajno prošao tri igrača Reala i servirao mu loptu za pogodak, a izjednačio je Casemiro u 69. minuti iz jedanaesterca koji je izborio Theo Hernandez.

Uslijedili su jedanaesterci i jedno od najgorih izvođenja u povijesti. Izvođači su se propisno osramotili, bilo je tu podosta bizarnih udaraca i promašaja. U prvim četirima serijama nije pao nijedan pogodak. Martial je promašio vrata, dok su vratari obranili udarce Kovačiću, McTominayju i Oscaru. U konačnici za Manchester United zabili su Mkhitaryan i Blind, a za Real samo Quezada.

Zinedine Zidane u početnoj postavi napravio je samo dvije izmjene u odnosu na momčad koja je osvojila Ligu prvaka u finalu protiv Juventusa. Nacho i Lucas Vazquez zamijenili su Sergija Ramosa i Cristiana Ronalda, koji se u međuvremenu upleo u Neymarovu transfernu sagu .

Jose Mourinho više je eksperimentirao pa je tako mjesto u momčadi našao i Andreas Pereira, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Granadi.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić krenuo je od prve minute u redovima Reala, dok je Mateo Kovačić ušao u drugom poluvremenu, kada su oba trenera dala šansu ostalim igračima. Obje momčadi nastavljaju turneju po SAD-u. Real Madrid u srijedu igra protiv Manchester Cityja, dok Manchester United istog dana igra protiv Barcelone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider