Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
poznate kanađanke

Atraktivna tenisačica poput Pamele Anderson: I ona ima svoju ''usporenu'' snimku

Atraktivna tenisačica Genie Bouchard zapalila je društvene mreže i razigrala maštu mnogih pripadnika muškog spola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Planetarno popularna tenisačica Genie Bouchard voli fotografiranje i društvene mreže. Kada se to dvoje spoji u jedno, dobijete veliki broj pregleda, lajkova, komentara, pogleda...

Bivša finalistkinja Wimbledona vjerojatno je najaktivnija od svih profesionalnih tenisačica na društvenim mrežama, pogotovo na Isntagramu. Svako malo objavljuje fotografije, koje fanovi jednostavno vole. S obzirom da se bliži Halloween (Noć vještica), Bouchard je iskoristila priliku i demonstrirala kako idu pripreme za najstrašniju noć u godini!

Bouchard je odlučila 'maskirati' se u legendarnu glumicu iz serije Baywatch i sunarodnjakinju - Pamelu Anderson. Ruku na srce, nije bilo potrebno uložiti puno truda. Samo je morala kupiti jednodjelni crveni kostim za plažu i bila je spremna za akciju.

 

Baywatch

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Ona je zajedno s prijateljicama i dvojicom prijatelja odradila jedan 'fotosešn', koji je potom završio na njezinom Instagram profilu, te zaradio brdo lajkova i komentara.

Vratimo se još malo na njezinu popularnost na društvenim mrežama. Podsjetimo da je početkom ove godine ispunila obećanje i izašla na spoj s jednim obožavateljem, čiju je okladu u poluvremenu Super Bowla (NFL) prihvatila.

Podsjetimo, dok je Atlanta u finalu protiv New Englanda imala veliko vodstvo 20-godišnji John Goehrke je upitao slavnu tenisačicu hoće li izaći s njim na spoj ako se dogodi ludi preokret i Patriotsi pobijede. Ona je odgovorila da može, jer je rijetko tko vjerovao da će se dogoditi čudo. No, ono se ipak dogodilo, a ona je ispunila svoje obećanje.

Genie je bila je predvodnica 'pobune' kada se nakon suspenzije zbog dopinga vraćala Maria Šarapova, koju je bez zadrške nazvala varalicom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider