Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"obožavam svoje tijelo"

Wozniacki je spremna za Wimbledon: Dankinja pokazala svoje savršeno tijelo

Caroline Wozniacki skinula se do kraja i pokazala svoje savršeno tijelo za godišnje izdanje ESPN-ova Body Issuea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po mnogima najljepša i najseksipilnija tenisačica svijeta Caroline Wozniacki glavna je zvijezda godišnjeg izdanja magazina Body Issue, koji će svjetlo dana ugledati za vrijeme trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona (8. srpnja). Riječ je o magazinu koji promovira ljepotu ljudskog tijela, a za tu se prigodu Dankinja skinula do kraja.

Wozniacki je posljednjih godina često bila glavna meta teniskih kritičara koji smatraju da se previše koncentrira na svoj izgled, a ne toliko na tenis, te da zbog toga njezini rezultati pate. Podsjetimo, Dankinja je bivši broj 1 svijeta, a lani je zbog problema s ozljedom pala na čak 74. mjesto svjetskog poretka.

Sjajan kraj prošle sezone i dobra prva polovica ove vratile su je u Top 10 (6. mjesto) i ponovno ju učinile jednom od favoritkinja za naslove na najvećim turnirima.

"Uvijek su mi govorili da cura iz Danske nema šanse da postane vrhunska tenisačica. Svaki put kada sam govorila da želim postati broj 1, ljudi su mi se smijali. Našla sam put do broja 1 jer ne prihvaćam riječ 'ne' kao odgovor", rekla je između ostalog u svom intervjuu za ESPN-ov Body Issue lijepa Dankinja.

"Uvijek sam bila malo nesigurna u sebe, no s vremenom sam naučila voljeti svoje tijelo. Imam snažan trup, imam jake trbušnjake, guzu, bedra", rekla je ponosno.

Promotivni video pušten je u javnost te je odmah postao viralan, naročito kod muške populacije.

"Spremna za Wimbledon", stoji pored priloženog videa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider