Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
na užas fatalne wande

Bujna plavuša i dalje provocira bujnu plavušu: Poznata navijačica Intera nudi kapetanu utjehu

Kapetan Intera ne mora brinuti, ako ga supruga vara, imat će rame za plakanje.

Galerija April Summers (Foto:Twitter)) April Summers (Foto:Twitter)) April Summers (Foto:Twitter) +22 April Summers (Foto:Twitter)

April Summers, Engleskinja pravog imena Nadia Foster, živi i radi u Italiji. Njen atraktivan izgled plasirao ju je na naslovnice mnogih časopisa, a poznata je i kao Playboyeva ''zečica''. No nije poznata samo po svojoj vanjštini već i strasti koju gaji za jednim nogometnim klubom.

Ona je velika navijačica milanskog Intera. Sjećamo se kako je u rujnu, vrlo atraktivno, na društvenim mrežama proslavila gol našeg Ivana Perišića. Njezini profili na društvenim mrežama prepuni su videa i fotografija na kojima su njeni atributni u prvom planu.

Da se radi o uistinu velikoj navijačici milanskog kluba dokazuju i brojni statusi posvećeni Interu. Slavi golove, objavljuje nekad i postave prije utakmica, no u posljednje vrijeme ta je strast otišla na stepenicu više.

Na Twitteru gospođica Summers tjednima napada jednako atraktivnu i bujnu Wandu Naru, suprugu kapetana kluba Maura Icardija i ujedno njegovu menadžericu. Kada su u siječnju krenule priče o mogućem odlasku Icardija, ona je poručila:

''Ako Icardijeva menadžerica želi i dalje lagati i pretvarati se da je ''interistica'' onda sigurno neće biti sretna ako on ode.''

Mauro Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Očito se fatalnoj Wandi nisu svidjele takve poruke pa je ''provokatorica'' otišla korak dalje:

''Dok je god Icardi u Interu, ostajem njegova navijačica broj 1.''

Kad je završio prijelazni rok prije nešto više od mjesec dana, bujna Engleskinja je ''tvitala'':

''Jedini razlog zbog kojeg bi Icardi napustio Inter je njegova manipulatorica menadžerica kojoj je jedino stalo do novca.''

A onda je krajem veljače buknuo seks skandal, kako su pisali neki talijanski mediji. U međuvremenu je bračni par Icardi obavijestio javnost kako je podignuo tužbe protiv određenih medija koji su širili lažne glasine o navodnoj ljubavnoj aferi Wande Nare s jednim nogometašem Intera.

''Čekaj, što? Icardija je prevarila žena sa Brozovićem? To je smiješno, ali ako je istina, Icardi tu sam'', odmah je komentirala Summers na Twitteru.

''Dragi Icardi, ako su ove zlonamjerne glasine točne, možeš plakati na mom ramenu dragi'', poslala je ''zečica'' ponudu kapetanu Intera, a s provokacijama njezinoj supruzi prestala je tek prošlog tjedna kada je napisala:

''Zato što je Icardi vruć'', uz naravno fotografiju s istaknutim atributima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider