Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sporne audiovrpce

Seks-skandal u Interu? Fatalna Wanda odlučila se obračunati s onima koji šire glasine

Mauro Icardi i njegova supruga odlučili su riješiti stvari s medijima koji pišu o navodnim problemima u njihovu braku.

Galerija Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara (Instagram) +5 Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram)

Zvijezda Intera Mauro Icardi trenutno je jedan od najtraženijih napadača u Europi. Argentinac se u posljednje vrijeme povezivao s najvećim klubovima poput Real Madrida i Bayerna, a o njegovoj se karijeri brine šest godina starija supruga Wanda Nara.

Ona je vjerojatno najpoznatija i najatraktivnija agentica na svijetu. Argentinka je poznata po tome što je zavela tada mladog Icardija dok je bila u braku s njegovim bivšim suigračem Maxijem Lopezom. Fatalna plavuša često je u medijima upravo zbog toga što odlučuje o muževoj karijeri, a naravno da seksi izgled nekadašnjeg modela nije naodmet.

U posljednje su vrijeme neki talijanski mediji, većinom tabloidi, počeli pisati o navodnom seks-skandalu u Interu. Naravno, umiješana je po tim napisima Wanda koju su osim takvih glasina razbjesnile i one o navodnom fizičkom sukobu i prijevari. Spominju se neke audiovrpce koje se dijele preko jedne aplikacije, a za koje Icardijevi tvrde su su ''lažne vijesti''.

Supružnici Icardi odlučili su podići sudske tužbe protiv dijela medija koji su širili takve glasine, a to su objavili na društvenim mrežama na kojima je Wanda izrazito popularna, ne morate previše pogađati zbog čega.
 

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider