Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ovo morate vidjeti

Argentinci izdali službeni vodič kako zavesti Ruskinje: ''One su prelijepe i svi ih žele odvesti u krevet''

Mjesec dana uoči Svjetskog prvenstva Argentinski nogometni savez napravio je neviđeni gaf.

Galerija Ruska navijačica (Foto: AFP) Ruska navijačica (Foto: AFP) Ruske navijačice (Foto: AFP) +5 Ruskinje se sunčaju (Foto: AFP)

Nekad se zbilja čovjek zapita tko to sve radi u nogometnim savezima. Pitaju se ovih dana i u Argentini, gdje je tamošnji nogometni savez izazvao skandal mjesec dana uoči Svjetskog prvenstva 2018.

Na jednom je seminaru uoči Mundijala okupljenima podijeljen službeni dokument o ruskom jeziku i kulturi. Ne bi to bilo ništa čudno da tamo nije stajao i dio o tome kako zavesti Ruskinje.

''Što napraviti kako biste imali šanse kod ruskih djevojaka? Ruskinje kao i sve druge djevojke žele da ste čisti, da lijepo mirišete i da ste lijepo odjeveni. Prvi im je dojam jako važan, pa pripazite kako izgledate'', stoji u jednom od savjeta za Svjetsko prvenstvo na kojem u 2. kolu Argentina igra protiv Hrvatske.

Radi se o vodiču koji je namijenjen za vodstvo saveza, igrače, osoblje i novinare. Kada su predstavnici medija vidjeli kontroverzni dio vodiča, sve je odmah završilo na društvenim mrežama jer su znali da se netko očito malo zaigrao. Na seminaru su vodiči odmah povučeni, ali bilo je prekasno.

''Mnogi muškarci, jer Ruskinje su prelijepe, samo žele odvesti djevojke u krevet, ali i one su ljudi koji se žele osjećati važno i jedinstveno. Naš je savjet da ih tretirate kao osobe'', navodi se u vodiču.

''Ruske žene žele da muškarci imaju inicijativu. Ako nemate dovoljno samopouzdanja, vježbajte razgovor sa ženama. Ali ne brinite se, ima dosta prelijepih žena u Rusiji i nisu sve baš za vas'', stoji na kraju vodiča utjeha autora za mogući neuspjeh kod ljepšeg spola.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider